Ελλάδα

Πέθανε ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος

Πέθανε ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος
Χρίστος Χαραλαμπόπουλος: Έφυγε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής δημοσιογραφίας.

Ο δημοσιογράφος Χρίστος Χαραλαμπόπουλος έφυγε από τη ζωή σήμερα Κυριακή (6 Σεπτεμβρίου), μετά από γενναία μάχη που έδινε εδώ και χρόνια με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Επρόκειτο για έναν ωραίο άνθρωπο που άφησε ξεχωριστό σημάδι στα ΜΜΕ και όχι μόνο. Είναι από τις στιγμές που μπορείς να πεις ότι γινόμαστε πιο φτωχοί γιατί η δημοσιογραφία «έχασε» ένα εξαιρετικό μέλος της, με αξιοπρέπεια και ήθος που σπάνια συναντάς πια. Ο εκλιπών εργάστηκε σε πλήθος περιοδικών και εφημερίδων, καθώς και μέσων όπως στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και την κρατική τηλεόραση, ενώ το φορτίο είναι ιδιαίτερα βαρύ και για την οικογένεια του ΣΠΟΡ FM 94,6, καθώς υπήρξε βασικός συντελεστής από την ίδρυση του σταθμού το 1996 και μέχρι προσφάτως.

Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά, σπούδασε Θεολογία και Δημοσιογραφία, ενώ ακολούθησε μια αξιοζήλευτη και πολυεπίπεδη καριέρα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Εργάστηκε σε πλήθος μέσων ενημέρωσης, ενώ διετέλεσε ανταποκριτής στο Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες και υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Παράλληλα από τη λαμπρή καριέρα του στη δημοσιογραφία, είχε παρουσιάσει και πλούσιο συγγραφικό έργο, με μεταφράσεις αλλά και δικές του συλλογές διηγημάτων. Πέρα όμως από όλα τα παραπάνω, «για όσους είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, με μόρφωση και παιδεία, καλοσυνάτος, με αστείρευτο χιούμορ, άριστος συνάδελφος και φίλος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Εμείς δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ…», αναφέρεται σε δημοσίευμα του ΣΠΟΡ FM.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments