Ελλάδα

Τροχαίο παραλιακή: Νεκρός πρώην πολίστας

Τροχαίο παραλιακή: Νεκρός πρώην πολίστας
Τροχαίο παραλιακή: Θρήνος στο ελληνικό πόλο, καθώς έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα ο πρώην πολίστας Αλέξης Σταϊκόπουλος.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο χώρος του αθλητισμού καθώς έφυγε από τη ζωή ο Αλέξης Σταϊκόπουλος, πρώην πολίστας και προπονητής υδατοσφαίρισης. Αιτία θανάτου στάθηκε τροχαίο δυστύχημα που έγινε χθες το βράδυ στην παραλιακή. Ο πρώην πολίστας ενεπλάκη σε τροχαίο οδηγώντας τη μηχανή του. Ο Αλέξης Σταϊκόπουλος ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες γνωστού καφέ – μπαρ στη Βουλιαγμένη και πατέρας δύο παιδιών.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Αγίου Κοσμά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενεπλάκησαν 5 ΙΧ και η μηχανή του Αλέξη Σταϊκόπουλου. Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Για τον 45χρονο, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών, εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις ο ΝΟ Βουλιαγμένης και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης.

Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης

“Όλοι στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θρηνούμε τον αδόκητο χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου από τροχαίο ατύχημα χθες το βράδυ. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι ένας νέος άνθρωπος, χάθηκε τόσο άδικα και ακόμα προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικότητα. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Αλέξη έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας”, έγραψε σε ανάρτηση του στο Facebook ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης.

Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης

Το δικό του “αντίο” είπε και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης. “Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης εκφράζει την βαθιά οδύνη του στο άκουσμα της απροσδόκητης απώλειας του συναδέλφου μας Αλέξη Σταϊκόπουλου. Φίλε Αλέξη, το χαμόγελο και η θετική σου ενέργεια θα παραμείνουν άσβεστα στην μνήμη μας. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments