Lifestyle

Παντρεύτηκε η Μάρα Δαρμουσλή [pics]

Παντρεύτηκε η Μάρα Δαρμουσλή [pics]
Το όμορφο μοντέλο παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Βασίλη Τσατσάκη.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε χθες Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου η Μάρα Δαρμουσλή με τον αγαπημένο της καρδιάς της, τον καταξιωμένο Κρητικό σεφ Βασίλη Τσατσάκη. Ο γάμος του ζευγαριού ήταν παραμυθένιος και πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι, ενώ κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η κολλητή φίλη της Μάρας Δαρμουσλή, Χρύσα Γραβάνη.

Όπως ήταν αναμενόμενο και λόγω της πανδημίας και των αυστηρών μέτρων που έχουν ληφθεί στη χώρα, για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και εκλεκτοί και συγκεκριμένα τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού. Ανάμεσα  λοιπόν στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και ο Στράτος Τζώρτζογλου μαζί με τη Σοφία Μαργιόλα.

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο του ζεύγους όπως δημοσίευσαν μέσα στα social media φίλοι του ζευγαριού:

Το όμορφο μοντέλο επέλεξε να φορέσει για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της ένα λευκό, μακρύ, κλασσικό στράπλες νυφικό με ουρά, και ομολογουμένως έλαμπε μέσα σε αυτό, ενώ στα μαλλιά της επέλεξε να κάνει μια χαλαρή και ανάλαφρη κοτσίδα στο πλάι. Ο γαμπρός από την άλλη, επέλεξε ένα κλασσικό μπλε κοστούμι, ενώ η τελετή ήταν παραμυθένια και παραδοσιακή. Αυτό ωστόσο που μας έκανε εντύπωση, ήταν η διακόσμηση της εκκλησίας που ήταν λιτή και όμορφη, με το κόκκινο στοιχείο να κυριαρχεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments