Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [06/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [06/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [06/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [06/09/20].

Κριός

Μπορείς να επιλέξεις, αν θέλεις να εστιάζεις μόνο στα αρνητικά της σχέσης σου. Δεν μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις υπέροχες ευκαιρίες που προσφέρονται στη ερωτική σου ζωή αν συνεχίζεις να κοιτάζεις τις σκιές ή να εστιάζεις σε ό,τι λείπει. Προσπάθησε να δεις τη σχέση σου μέσα από ένα πιο αισιόδοξο φακό και πάψε να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο. Μπορείς να το κάνεις και είναι απαραίτητο να το κάνεις.

Ταύρος 

Την ευτυχία σου τη παίρνεις στα σοβαρά, κι αυτό σε κάνει να προσπαθείς να προσφέρεις αυθορμητισμό και διασκέδαση στην ερωτική σου ζωή. Μια απλή αλλά συνειδητή αλλαγή στάσης θα σου θυμίσει, πόσο εύκολο είναι να απομακρυνθείς από την κουραστική καθημερινότητα και να τολμήσεις να είσαι διαφορετική. Όσο πιο ανάλαφρα αντιμετωπίζεις την ερωτική σου ζωή, τόσο πιο χαρούμενη θα είσαι!

Δίδυμοι

Ακόμα και αν εντοπίσεις προειδοποιητικά καμπανάκια που αφορούν τη σχέση σου, η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, σου παρέχει τον έλεγχο που χρειάζεσαι. Όσο πιο θετική είσαι και όσο πιο αισιόδοξα αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις στη σχέση σου, τόσο πιο καλά θα νιώσεις – και τόσο πιο συναρπαστικό θα εμφανιστεί το παθιασμένο σου μέλλον.

Καρκίνος

Θα μπορούσες να δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα ευαισθησίας και ρεαλισμού στην ερωτική σου ζωή. Ποιος λέει πως αυτά τα δύο είναι βαρετά; Μπορεί ο τρόπος που αναλαμβάνεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής ή της σχέσης σου να καθησυχάζει το ταίρι σου. Επειδή βλέπει πόσο αποτελεσματικά διαχειρίζεσαι το δεσμό σας και πόσο πολύ φροντίζεις όλα όσα χρειάζονται για να είναι ισορροπημένος ο δεσμός σας. Ο σύντροφός σου ξέρει, πως όταν έχεις τον έλεγχο, δεν συμβαίνουν καταστροφές. Κι αυτό μπορεί είναι γοητευτικό. svg%3E

Λέων 

Υπάρχει πολλή αισιοδοξία που πρέπει να την αξιοποιήσεις, εστιάζοντας με προσοχή στα παθιασμένα όνειρά σου και στο μακροπρόθεσμο μέλλον της σχέσης σου. Όσο κι αν επιθυμείς ν’ αντιμετωπίσεις με έντονο τρόπο οτιδήποτε προκύπτει στο παρόν….υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία για το μέλλον, αν δείξεις αρκετή υπομονή. Αυτό μπορεί επίσης να σε βοηθήσει, ώστε να δεις σαν προσωρινό εμπόδιο οτιδήποτε έχει γίνει κουραστικό κι επαναλαμβανόμενο στη σχέση σου, τώρα.

Παρθένος

Αν έχεις παραιτηθεί από την επιθυμία να προσπαθήσεις περισσότερο για την ερωτική σου ζωή, τότε η υποστήριξη μπορεί να προέλθει από εκπληκτικές πηγές. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα ανακαλύψεις πως ένας φίλος έχει μια στρατηγική στο μυαλό του για σένα. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα διαπιστώσεις ότι ο αγαπημένος σου σε υποστηρίζει και με το παραπάνω. Το γεγονός ότι είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο, μπορεί να σου αποδείξει, πόσο πολύ σε αγαπάει.

Ζυγός 

Το θέμα της φροντίδας του εαυτού σου, συνεχίζεται στον συναισθηματικό σου κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να τραβήξεις τις κουρτίνες και να χωθείς κάτω από το πάπλωμα, για μέρες. Σημαίνει ότι πρέπει να δώσεις την κατάλληλη προσοχή στις διατροφικές σου συνήθειες και σε ό,τι άλλο σε ευχαριστεί. Αν ο εραστής σου έχει επίγνωση της σημασίας, του να περνάς λίγο χρόνο με τον εαυτό σου, θα δει αναμφίβολα κι αυτός τα οφέλη.

Σκορπιός

Ο εραστής σου ή κάποιος που θέλει να έρθει πιο κοντά σου, μπορεί να σου δείξει το ενδιαφέρον του, με ασυνήθιστο τρόπο ή να φανεί ο τρόπος του ασυνήθιστος σε σένα. Ωστόσο, αντί να είσαι επιφυλακτική ή υποψιασμένη, εκτίμησε τον διαφορετικό τρόπο που ο εραστής ή ο μελλοντικός σου σύντροφος σκέφτεται ή φλερτάρει! Αγκάλιασε την ιδέα, πως κάτι ανορθόδοξο ή κάτι διαφορετικό, μπορεί να είναι απίστευτα ελκυστικό. svg%3E

Τοξότης 

Ανεξάρτητα από πόσο ασαφής ή αβέβαιος είναι ο κόσμος σου σε άλλους τομείς της ζωής σου, θα είσαι πρόθυμη να ανοιχτείς σε κάποιο άτομο και να του μιλήσεις για όσα βιώνεις. Θα εκπλαγείς επίσης από την προθυμία σου, να δείξεις τον ευάλωτο εαυτό σου! Αν αυτό το άτομο είναι ο εραστής σου ή ένας πιθανός εραστής, δημιουργείς δεσμούς εμπιστοσύνης που μπορούν να οδηγήσουν τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο. Άφησε την αλήθεια και το άνοιγμα της ψυχής σου, να υποστηρίξει την αυθεντικότητά σου τώρα.

Αιγόκερως

Αν είσαι επιφυλακτική σε αυτό που είναι ασυνήθιστο ή ίσως ακόμη και αμφιλεγόμενο στην ερωτική σου ζωή τώρα, τότε αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι που πρέπει να σε κάνει τόσο προσεκτική. Ανεξάρτητα από το τι έχει λειτουργήσει στο παρελθόν της ερωτικής σου ζωής, θα μπορούσες να ακολουθήσεις έναν δρόμο που δεν είχες περπατήσει στο παρελθόν. Αν αυτός που αγαπάς μοιράζεται την επιθυμία σου για αυθορμητισμό και ανοιχτή σκέψη, τότε θα βιώσεις μια εκπληκτική ρομαντική περιπέτεια.

Υδροχόος

Ακόμα κι αν ο εραστής σου παλαιότερα, σου είχε ζητήσει να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου ή να βελτιώσεις την υγεία σου, τώρα που η ιδέα είναι δική σου, θα το κάνεις. Ευτυχώς που μπορείς να προσεγγίσεις οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές, αρκετά προσγειωμένα και πρακτικά. Αυτό αυξάνει στο δεκαπλάσιο την πιθανότητα για εντυπωσιακά αποτελέσματα και θα μπορούσε επίσης να σε εκτιμήσει περισσότερο αυτός που αγαπάς.

Ιχθύες

Τα ερωτικά σου θέματα, συνεχίζουν να έχουν μια προστατευτική και υποστηρικτική αύρα και το ταίρι σου, θα είναι μια τεράστια πηγή άνεσης. Ο τρόπος όμως που προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες σου ή η υποστήριξή του, θα πρέπει να σου φαίνεται σαν καθησυχαστική απελευθέρωση κι όχι σαν κάτι που σε πνίγει. Θα μπορέσεις με το ταίρι σου να αποκτήσετε μια ισχυρή διαισθητική σύνδεση που θα ενημερώνει και τους δυο σας, για το πότε χρειάζεται ο ένας τον άλλο πλάι του και πότε θέλει ο καθένας το χώρο του. Εκτίμησε την υγιή ισορροπία που απολαμβάνεις αυτή τη στιγμή!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments