Αθλητισμός

Μπακς: Το παλεύει για να παίξει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Η «έκρηξη» της Μαράια

Μπακς: Το παλεύει για να παίξει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Η «έκρηξη» της Μαράια
Μπακς: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν πρόκειται να παρατήσει τόσο εύκολα το Μιλγουόκι. Ο «Greek Freak» κάνει θεραπεία και προσπαθεί να είναι έτοιμος για το 5ο παιχνίδι με τη Μαϊάμι Χιτ.

Η στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχωρεί σχεδόν κλαίγοντας από τον 4ο αγώνα της σειράς με τη Μαϊάμι Χιτ, είναι από τις στιγμές που θα μείνουν από τα φετινά play off. Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς γύρισε (ξανά) τον αστράγαλό του και πήγε στα αποδυτήρια, όπου αμέσως ξεκίνησε τη θεραπεία στο τραυματισμένο πόδι του.

Το 5ο παιχνίδι είναι το βράδυ της Τρίτης (01:30 ώρα Ελλάδας) και ο Γιάννης προσπαθεί να το προλάβει. Σήμερα, προφανώς δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Μιλγουόκι, ενώ φοράει προστατευτική μπότα κάθε φορά που χρειάζεται να κάνει κάποια απόσταση για να μην επιβαρύνει το πόδι του. Άλλωστε, την φορούσε και μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Χιτ, όταν όρθιος καλωσόρισε στα αποδυτήρια τους συμπαίκτες του που είχαν βγει νικητές από τον αγώνα με το Μαϊάμι, παρά την απουσία του, μετά από παράταση (118-115, κ.α. 107-107).

«Ο Γιάννης κάνει θεραπεία, θα προσπαθήσει να παίξει. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα για την άμυνα, με τους παίκτες στατικούς, συμμετείχε σε αυτό αλλά όχι σε κάτι περισσότερο. Υπάρχει χρόνος μέχρι αύριο» είπε ο κόουτς των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ το απόγευμα της Δευτέρας. Πάντως, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Γιάννη…

Η «έκρηξη» της Μαράια

Είναι αρκετοί αυτοί που περίμεναν στη γωνία τον «Greek Freak» έτσι ώστε να τον αποδοκιμάσουν αν η ομάδα του «σκουπιζόταν» από το Μαϊάμι. Ένας από αυτούς φαίνεται ότι ήταν ο δημοσιογράφος του Fox Sports, Σκιπ Μπέιλις. Ο συγκεκριμένος, άλλωστε, κατά καιρούς για να βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, γράφει δηκτικά πράγματα για τους παίκτες του ΝΒΑ, ενώ πρόσφατα επιτέθηκε ρατσιστικά κατά του Ντέιμιαν Λίλαρντ. Ο ηγέτης των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δεν του άφησε, όμως, περιθώριο αφού τον χαρακτήρισε «κλόουν».

Αυτή τη φορά ο Μπέιλις καταφέρθηκε εναντίον του Γιάννη, μετά από τον τραυματισμό του. Αυτό έφερε την «έκρηξη» της συντρόφου του Γιάννη που του απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στο Twitter.

«Αστείο, οι Μπακς είναι πιο αποτελεσματικοί στην κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς να έχουν να σκέφτονται τον Γιάννη. Και οι Heat δεν ανταποκρίνονται καλά που ξαφνικά είναι το φαβορί, μετά την αποχώρηση του Γιάννη με τραυματισμό στον αστράγαλο. Πλεονέκτημα, Μπακς», έγραψε ο Μπέιλις.

Η Μαράια του απάντησε: «Πραγματικά αισθάνομαι λύπη για αυτόν τον άνθρωπο. Αναρωτιέμαι, ποιος τον πλήγωσε τόσο άσχημα στη ζωή του; Τον εκφόβιζαν τόσο πολύ που τώρα είναι εκείνος που εκφοβίζει. Ένας παίκτης τραυματίζεται και το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να μιλάς αρνητικά για εκείνον! Όποιος επωφελείται από τον πόνο του άλλου είναι θλιβερός. Και για να το ξεκαθαρίσω, δεν με νοιάζει η μπασκετική του άποψη, αλλά η έλλειψη συμπόνιας για έναν τραυματία παίκτη που αγαπάει το άθλημα και την ομάδα του».

Δείτε την ανάρτηση της συντρόφου του Γιάννη, Μαράια

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος προσπάθησε να συμμαζέψει όσα έγραψε, κάνοντας ένα νέο tweet. «Οι Μπακς προφανώς δεν είναι καλύτεροι γενικά χωρίς τον Γιάννη. Αλλά ήταν καλύτεροι σήμερα, όταν εκείνος αποχώρησε», έγραψε για να δικαιολογήσει το προηγούμενο ποστάρισμά του.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα Μπακς – Χιτ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments