Ελλάδα

Επίθεση σκύλων 17χρονη: 58 φορές δάγκωσαν αθλήτρια του kick boxing σκυλιά στη Θεσσαλονίκη

Επίθεση σκύλων 17χρονη: 58 φορές δάγκωσαν αθλήτρια του kick boxing σκυλιά στη Θεσσαλονίκη
Επίθεση σκύλων 17χρονη: Μια αγέλη σκυλιών επιτέθηκε σε νεαρή κοπέλα που σώθηκε μετά από την παρέμβαση ενός περαστικού.

Επίθεση από μια αγέλη σκυλιών δέχτηκε 17χρονη στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 17χρονη, που είναι και αθλήτρια του kick boxing, σώθηκε χάρη στην παρέμβαση ενός περαστικού, ενώ και η ίδια επέδειξε τεράστια ψυχραιμία.

«Ήταν ένα βράδυ γύρω στις 21:30, το παιδί βγήκε έξω. Η κόρη μου, φυσικά, τα λατρεύει τα ζώα, δεν είχε ποτέ πρόβλημα, ούτε να τα προκαλέσει, τίποτα», είπε αρχικά η μητέρα της 17χρονης, η κυρία Δώρα Κωνσταντινίδη, όπως σημειώνει ρεπορτάζ του Star και συνέχισε: «Μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά γύρισε πίσω και είδε 15 σκύλους να πηγαίνουν κατά πάνω της. Κοίταξε να βρει κάποιον κάδο να ανέβει επάνω ή κάποιο αυτοκίνητο, αλλά δεν υπήρχε. Να τρέξει, φοβήθηκε, οπότε άρχισε να δέχεται τις δαγκωματιές της αγέλης, έχοντας τα χέρια της ψηλά, προσπαθώντας να μην πέσει και τη δαγκώσουν στο κεφάλι και τον λαιμό. Προσπαθούσε να πάει σε έναν κύριο που είχε δει λίγο πιο κάτω, σε ένα αυτοκίνητο, με σκοπό να τη δει και να τη βοηθήσει».

«Δεν έβγαινε φωνή, δεν μπορούσε να φωνάξει ‘βοήθεια’, είχε σοκαριστεί. Της αφαίρεσαν μεγάλο κομμάτι δέρματος από τη γάμπαςτης σε σημείο που φαινόντουσαν οι αρτηρίες της. Όλα έγιναν μέσα σε τρία λεπτά, μου είπε το παιδί μου». «Να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος, όποιος και εάν είναι, πήγε, τη βοήθησε και πήγε την κόρη μου στο νοσοκομείο» είπε η μητέρα της κοπέλας.

Η μητέρα της κοπέλας μίλησε και στο protothema.gr, όπου επισήμανε ότι η 17χρονη χρειάστηκε και τη βοήθεια ψυχολόγου για να μπορέσει να ξεπεράσει κάπως το αρχικό σοκ. «Με πήραν τηλέφωνο και ακούω το παιδί μου να λέει: ”Μαμά, με έχουν κατασπαράξει τα σκυλιά, είμαι στο νοσοκομείο”. Όταν πήγα εκεί, βρήκα το παιδί μου σε άθλια κατάσταση. Προσπαθεί να το ξεπεράσει, χρειαστήκαμε και τη βοήθεια ψυχολόγου γιατί το παιδί είχε πολλές φορές παραισθήσεις και έβλεπε σκυλιά στο σπίτι όταν εγώ έλειπα στη δουλειά μου. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα, φοβόταν να βγει από το σπίτι, δεν ήθελε να πηγαίνει ούτε στη θάλασσα, τώρα έχει αρχίσει λίγο και το ξεπερνάει», δηλώνει η κ. Κωνσταντινίδη.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments