Lifestyle

GNTM: Αυτά είναι τα μοντέλα που έκαναν εντύπωση στην πρώτη audition

GNTM: Αυτά είναι τα μοντέλα που έκαναν εντύπωση στην πρώτη audition
GNTM: Το πολυσυζητημένο ριάλιτι μοντέλων ξεκίνησε εντελώς διαφορετικό από πέρσι καθώς φέτος συμμετέχουν και αγόρια ενώ υπάρχει και αλλαγή στους κριτές.

Το GNTM ξεκίνησε σήμερα το βράδυ και ορισμένες audition εντυπωσίασαν τους κριτές. Το ριάλιτι μοντέλων που έχει φανατικό κοινό ξεκίνησε και είναι φανερά ανανεωμένο.

Αρχικά,η 19χρονη Μαρινέλα που είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στο Ρέθυμνο, μπήκε στον χώρο κλέβοντας τις εντυπώσεις από το πρώτο δευτερόλεπτο. Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο νέος coach του GNTM, Γιώργος Καράβας, με τη Βίκυ Καγιά στη συνέχεια να τονίζει ότι η νεαρή δασκάλα χορού θυμίζει πολύ την Κάτια Ζυγούλη. «Είσαι τύπου… φτυστή!» σχολίασε η κριτής. «Η Κάτια παιδιά με καφέ μάτια» συμπλήρωσε.

Το όμορφο κορίτσι εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και πήρε εύκολα τα τέσσερα «ναι».

Έπειτα, ο 19χρονος Ανδρέας από την Αμαλιάδα από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο πλατό των auditions του GNTM 3, έκανε τη Βίκυ Καγιά να πει «wow» και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία φέτος έχει ρόλο κριτή, να πει ότι θέλει να τον υιοθετήσει!

Ο Δημήτρης Σκουλός ωστόσο, είχε μία ένσταση σχετικά με τον σωματότυπο του νεαρού μοντέλου, καθώς, όπως είπε, χρειάζεται να κάνει γυμναστική. Ο Ανδρέας απάντησε πως δεν έχει αμελήσει το σώμα του, αλλά πως είχε πάρει 20 κιλά λόγω διαβάσματος για τις πανελλήνιες.

Έτσι, πέρασε με τέσσερα «ναι».

Έπειτα, ο 21χρονος Πασχάλης ήταν ένας ακόμη νέος που θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του και να διεκδικήσει το όνειρό του. Ο πολυπράγμων νέος που διατηρεί nail bar και είναι παράλληλα αγρότης, μένει στα Φάρσαλα και έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ στο παρελθόν, καθώς ήταν σε πρακτορείο μοντέλων της Αθήνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments