Lifestyle

My Style Rocks: Το νέο πρόσωπο του παιχνιδιού μόδας

My Style Rocks: Το νέο πρόσωπο του παιχνιδιού μόδας
My Style Rocks: Νέα είσοδος στο παιχνίδι μόδας. Ποια είναι η νέα παίκτρια.

Το δημοφιλές παιχνίδι μόδας υποδέχεται ακόμα μία παίκτρια που είναι έτοιμη να μπει στην αρένα του στιλ. Η είσοδός της θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο και θα φανεί κατά πόσο μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες που έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται στον νέο κύκλο του σόου.

Η ανακοίνωση για τη νέα παίκτρια

Η Τζένη ζει στη Σουηδία και ασχολείται με τη διακόσμηση βιτρινών. Έρχεται συγκεκριμένα από τη Στοκχόλμη μόνο για το… My Style Rocks. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη μέχρι τα 14 της χρόνια, ενώ η μόδα και το styling, της κέντρισαν το ενδιαφέρον από μικρή ηλικία. Είναι κατά του body shaming και θεωρεί πως η μόδα συνδέεται στενά με την ψυχολογία της γυναίκας.

Δείτε το Trailer:

Το μεγάλο της όνειρο είναι να κάνει art direction και costume design σε ελληνικά μουσικά βίντεο clip, γιατί αγαπάει την ελληνική μουσική αλλά και γιατί θεωρεί ότι από αυτό τον χώρο λείπει η γυναικεία αισθητική. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, ασχολείται και με το hair styling. Στο My Style Rocks έρχεται να αποδείξει, όπως δηλώνει, πως μια γυναίκα σε όποια ηλικία και να είναι δεν θα πρέπει να φοβάται να πειραματιστεί με το στιλ και την εμφάνισή της.

Η αποχώρηση και η νικήτρια του Gala της Κυριακής

Το πρώτο Gala του νέου κύκλου του “My Style Rocks” παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το απόγευμα της Κυριακής (06/09) στον ΣΚΑΙ, στο οποίοιο οι παίκτριες κλήθηκαν να εμπνευστούν για το ντύσιμό τους από διάσημα μιούζικαλ.

Οι κοπέλες έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές και οι Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου, Χάρης Χριστόπουλος και Λάκης Γαβαλάς αξιολόγησαν το outfit των κοριτσιών.

Η νικήτρια της εβδομάδας, που κέρδισε τα 2.500 ευρώ ήταν η Σοφιάνα Σπίνουλα, ενώ υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Βίκυ, η Κατερίνα και η Κωνσταντίνα, με την Κωνσταντίνα τελικά να αποχωρεί.

Σε άλλα νέα του σόου υπάρχει έντονη φημολογία ότι μία από τις πιο προβεβλημένες παίκτριες αποχώρησε μετά από έντονη διαφωνία με τον Στέλιο Κουδουνάρη. Ο λόγος για την Ευρυδίκη που σύμφωνα με εκπομπή του OPEN έχει ήδη αποχωρήσει από το σόου. «Έχω πληροφορίες, παιδιά, πως η Ευρυδίκη τσακώθηκε με τον Στέλιο Κουδουνάρη έντονα, είχαν μια έντονη διαφωνία, τον έστειλε κάπου που δεν έπρεπε να τον στείλει και αποχώρησε. Οι πληροφορίες μας αυτά λένε για την αποχώρηση της Ευρυδίκης» είπε δημοσιογράφος στην εκπομπή , «Καλοκαίρι Not». Και υπογράμμισε: «Αποχώρησε από το Gala του My Style Rocks γιατί της ασκήθηκε μια έντονη κριτική για το ρούχο που επέλεξε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments