Ελλάδα

Νέα εποχή στα ελληνικά στριπτιτζάδικα – Ανοίγουν από νωρίς το απόγευμα

Νέα εποχή στα ελληνικά στριπτιτζάδικα – Ανοίγουν από νωρίς το απόγευμα
Τα μέτρα για τον κορωνοϊό επηρεάζουν και αυτές τις επιχειρήσεις.

Ένα από τα μέτρα της κυβέρνησης, σύμφωνα με όσα έχουν προτείνει οι λοιμωξιολόγοι, για την αντιμετώπιση της διασποράς και μετάδοσης του κορωνοϊού ήταν να κλείνουν τα νυχτερινά μαγαζιά στις 12 τα μεσάνυχτα. Το μέτρο αυτό επηρέασε σε μεγάλο βαθμό όλα τα κέντρα διασκέδασης και ζωντανής μουσικής τα οποία άλλαξαν το πρόγραμμά τους και ξεκινούσαν τα προγράμματά τους από το απόγευμα και μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Έτσι είδαμε μεγάλα ονόματα της πίστας να δίνουν ραντεβού με τους θαυμαστές τους από τις 6 το απόγευμα και τους διασκέδαζαν μέχρι τα μεσάνυχτα όπως ορίζει η απόφαση της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού.

Τις μεταμεσονύχτιες ώρες εκτός από τα κλαμπάκια κα τα μπουζουξίδικα εκείνα που λειτουργούσαν και είχαν και αρκετούς θαυμαστές ήταν τα στριπτιτζάδικα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προτιμούσαν να πιούν ένα ποτό βλέποντας αιθέριες υπάρξεις να επιδεικνύουν τις καμπύλες τους πάνω σε μια πίστα ή να παρακολουθούν ένα live hardcore πρόγραμμα, που τους ανέβαζε τη διάθεση.

Με την απόφαση όμως για το ωράριο των νυχτερινών κέντρων, οι ιδιοκτήτες των στριπτιτζάδικων δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αλλάξουν και εκείνοι με τη σειρά τους το πρόγραμμά τους. Αλλιώς θα έπρεπε να βάλουν λουκέτο για όσο διάστημα διαρκέσει το μέτρο αυτό. Έτσι ενόψει και της χειμερινής περιόδου κατά την οποία, όπως φαίνεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα ισχύσουν τα μέτρα για την εξάπλωση του κορωνοϊού, οι ιδιοκτήτες αυτών των επιχειρήσεων, αποφάσισαν να προσαρμόσουν το πρόγραμμά τους.  Όπως λοιπόν ανακοίνωσαν μεγάλα strip clubs, θα ανοίγουν πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα από τις απογευματινές ώρες (18:00) ενώ κάποια θα ξεκινούν το πρόγραμμά τους από τις 3 το μεσημέρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments