Video

Deal: Επέστρεψε για να μοιράσει λεφτά

Deal: Επέστρεψε για να μοιράσει λεφτά
Deal: Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα το γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Το τηλεπαιχνίδι που έχει αλλάξει τα απογεύματα του τηλεοπτικού κοινού επέστρεψε για πέμπτη σεζόν και το πρώτο επεισόδιο ήταν φωτιά. Η Ιωάννα από τον νομό Αχαΐας και γεννημένη στο Los Angeles, ήταν η πρώτη παίκτρια. Έκανε ποδαρικό στο Deal, έπαιξε με την τύχη της και τον Τραπεζίτη, έχοντας στα χέρια της το κουτί με το νούμερο 11.

Στόχος της ήταν να κερδίσει χρήματα προκειμένου να ανοίξει το δικό της στούντιο αισθητικής. Τολμηρή, αποφασιστική και πολύ ριψοκίνδυνη. Ο Χρήστος Φερεντίνος ως οικοδεσπότης ήταν ενθουσιασμένος κάνοντας μια ιδιαίτερη εισαγωγή.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Deal τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου:

Λίγα λόγια για το παιχνίδι:

Το Deal είναι ένα ελληνικό τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση από τον Φεβρουάριο του 2005 μέχρι σήμερα με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Η εκπομπή βασίζεται στο αμερικανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Let’s Make a Deal που δημιουργήθηκε το 1963 από τους Στέφαν Χέιτος και Μόντι Χωλ ενώ προβάλλεται στην αμερικανική τηλεόραση από το 1963 μέχρι σήμερα.

Η εκπομπή προβλήθηκε για πρώτη φόρα στις 12 Φεβρουαρίου του 2005 από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. Η πρώτη περίοδο προβολής του ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2008. Η εκπομπή επανήλθε από τον ίδιο σταθμό τη σεζόν 2010-2011. Το 2016, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha TV επανάφερε την εκπομπή ενώ τον Ιανουάριο του 2020 έγινε πρεμιέρα για τέταρτη σεζόν από την ίδια συχνότητα.

Ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει μπροστά του 20 ανθρώπους που κρατούν κάποια κουτιά. Μέσα σε αυτά υπάρχουν διάφορα χρηματικά ποσά, που αναγράφονται και στην οθόνη του πλατό. Ο παίκτης επιλέγει ποια κουτιά θέλει να διώξει, μη έχοντας πλέον την ευκαιρία να διεκδικήσει το πόσο του πακέτου που έδιωξε. Στο τέλος, ο διαγωνιζόμενος έχει μείνει με δύο κουτιά. Σε εκείνο το σημείο ο τραπεζίτης κάνει μία προσφορά στον παίκτη προσπαθώντας να τον δελεάσει έτσι ώστε να πάρει το προσφερόμενο πόσο και να μην διεκδικήσει τα ποσά που κρύβονται στα δύο κουτιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments