Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Απέκτησε σούπερ ταλέντο από τον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Απέκτησε σούπερ ταλέντο από τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Σε μία ηχηρή μεταγραφή με φόντο το μέλλον προχώρησε ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως απέκτησε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας σε επίπεδο Κ15 και διεθνή με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα, τον Γιώργο Χουρδάκη.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ηχηρή μεταγραφή με την ελληνική ομάδα να «κοιτά» το μέλλον, αποκτώντας από τον Ολυμπιακό ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Ακαδημίας του, τον 15χρονο παίκτη. Οι πληροφορίες από το sdna αναφέρουν πως χρειάστηκαν οι συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, προκειμένου ο «Δικέφαλος του Βορρά» να αποκτήσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας στο επίπεδό του.

Έτσι, ο 15χρονος Γιώργος Χουρδάκης ο οποίος αποτελεί μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού από τα 9 του χρόνια, ξεχωρίζοντας όσο ανέβαινε ηλικιακά επίπεδα και θεωρούμενος, πλέον, ο κορυφαίος Έλληνας αριστερός μπακ στην ηλικία του, ανήκει στην ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς οι αρμόδιοι φαίνεται να βρήκαν την ευκαιρία τους να δράσουν, όταν έμαθαν για μια προστριβή στις σχέσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή με τον σύλλογο του Πειραιά, καταφέρνοντας να τον πείσουν να μετακομίσει στην Τούμπα.

Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια να πειστεί ο νεαρός παίκτης έπαιξε το γεγονός ότι η μητέρα του γνωρίζει την πόλη, αφού κατάγεται από τη Νέαπολη. Και πλέον, ο νεαρός μπακ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη καθώς έχει ήδη εκδοθεί το δελτίο του, ενώ ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει βάσει νόμου ένα πολύ μικρό ποσό για την απόκτηση του.

Το κόλπο… γκρόσο με ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ολυμπιακού

Αν και πολλοί πιστεύουν πως οι μεταγραφικές «βόμβες» αφορούν μόνο τους… μεγάλους των ομάδων, δεν ισχύει. Πλέον οι «μάχες» των συλλόγων για τα μεγάλα ταλέντα είναι συχνές, για να εξασφαλίσουν πως θα έχουν στα τμήματα υποδομής τους παίκτες με προοπτική και ταλέντο, που μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και γιατί όχι να φέρουν κι αρκετά χρήματα στα ταμεία…

Ο ΠΑΟΚ έκανε κόλπο… γκρόσο, παίρνοντας μέσα από τα «χέρια» του Ολυμπιακού ένα εξαιρετικό ταλέντο 15 ετών καθώς ο πιτσιρικάς θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στην ηλικία του, αν όχι ο κορυφαίος. Και είναι αναμενόμενο να θέλει να αποδείξει πως όλος αυτός ο ντόρος δεν έγινε για το τίποτα… Σε κάθε περίπτωση πάντως, ήταν μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία του «Δικέφαλου του Βορρά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments