Αθλητισμός

Κορωνοϊός Super League: Θετικά κρούσματα σε Παναθηναϊκό και Απόλλωνα

Κορωνοϊός Super League: Θετικά κρούσματα σε Παναθηναϊκό και Απόλλωνα
Κορωνοϊός Super League: Κρούσματα του ιού εντοπίστηκαν στους «πράσινους» και την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Τι ανακοίνωσαν οι δύο ομάδες.

Η Super League ξεκινάει ξανά αύριο Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου με το ματς του Άρη με τη Λαμία, αλλά δύο ομάδες του πρωταθλήματος ανακοίνωσαν κρούσματα του κορωνοϊού. Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην πρώτη περίπτωση, αυτή των «πράσινων», θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε υπάλληλος της ομάδας -δεν είναι ποδοσφαιριστής- μετά από τους ελέγχους που πραγματοποίησε το «τριφύλλι». Σύμφωνα με την ενημέρωση του Παναθηναϊκού, οι προβλεπόμενες διαδικασίες από τα υγειονομικά πρωτόκολλα κινήθηκαν άμεσα και το μέλος του προσωπικού του Παναθηναϊκού που διαγνώστηκε θετικό είναι ήδη σε απομόνωση, ενώ η υπόλοιπη ομάδα συνεχίζει κανονικά τη δραστηριότητά της.

Τα επόμενα τεστ για την ανίχνευση του ιού είναι προγραμματισμένα να γίνουν την Παρασκευή 11/9, πριν δηλαδή από το ματς του «τριφυλλιού» με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

Δύο τα κρούσματα στον Απόλλωνα

Όλοι οι εργαζόμενοι του Απόλλωνα Σμύρνης υποβλήθηκαν σε νέους ελέγχους μετά τη διάγνωση ποδοσφαιριστή με κορωνοϊό. Σε αυτά εντοπίστηκε θετικός στον ιό ένας ακόμη ποδοσφαιριστής και ένα στέλεχος της ομάδας, η οποία αποφάσισε για τις επόμενες 72 ώρες να διεξάγονται ατομικές προπονήσεις μέχρι τα επόμενα τεστ. Θυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας δεν θα δώσει ματς για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, λόγω του μπαράζ που έπαιξε με την Ξάνθη για το ποια ομάδα θα αγωνίζεται στη Super League.

Η επίσημη ενημέρωση του Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρει: «Σε τεστ ελέγχου για κορωνοϊό υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα στελέχη και εργαζόμενοι του Απόλλωνα Σμύρνης μετά τον εντοπισμό θετικού στον COVID-19 δείγμα ποδοσφαιριστή της ομάδας. Οι εξετάσεις έδειξαν ένα ακόμα θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή. Επίσης βρέθηκε θετικό το δείγμα στελέχους της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι δεν επιβάλλεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, αποφασίστηκε οι προπονήσεις να είναι ατομικές μέχρι το επόμενο τεστ, σε 72 ώρες».

Για τον Απόλλωνα να σημειώσουμε ότι την τεχνική του ηγεσία μετά την απομάκρυνση του Μπάμπη Τεννέ, ανέλαβε ο Γιώργος Παράσχος. Άλλωστε, οι προπονήσεις είχαν ήδη ξεκινήσει με τον έμπειρο 68χρονο τεχνικό να καθοδηγεί τους ποδοσφαιριστές του. Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του κ. Παράσχου στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Παράσχο. Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα μας μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από αυτή το 2018. Συνεργάτης του στον πάγκο του Απόλλωνα θα είναι ο Παναγιώτης Γκουτσίδη», αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλωνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments