Αθλητισμός

Λιβάι Γκαρσία ΑΕΚ: Η Ένωση έκανε πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη

Λιβάι Γκαρσία ΑΕΚ: Η Ένωση έκανε πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη
Λιβάι Γκαρσία ΑΕΚ: Η Ένωση δείχνει αποφασισμένη να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Λιβάι Γκαρσία, έναν παίκτη που είναι εδώ και καιρό στη μεταγραφική λίστα της. Σύμφωνα με ό, τι μετέδωσε ο Sport FM, η Ένωση έκανε πρόταση στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλή, η οποία ξεπερνάει τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Όπως είναι φανερό η ΑΕΚ, αξιοποιεί την πώληση του Μάριου Οικονόμου στην Κοπεγχάγη (πήγε στη δανέζικη ομάδα για 1 εκατομμύριο ευρώ), έτσι ώστε να ενισχυθεί με έναν παίκτη που έχει πολύ καλές συστάσεις.

Όπως μετέφερε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό ο Τάσος Τσατάλης, η Ένωση κατέθεσε πρόταση μεγαλύτερη των 2 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για την απόκτηση του 60% των δικαιωμάτων του Λιβάι Γκαρσία. Ο 22χρονος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο αποτελεί τον διακαή πόθο των «κιτρινόμαυρων» για την ενίσχυση στα εξτρέμ και στην ΑΕΚ δείχνουν πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον αποκτήσουν, γράφει και το site του σταθμού.

Η πρόταση φαίνεται πως έχει γίνει αργά χθες το βράδυ, ενώ σήμερα οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν έρθει σε επαφή με τον παίκτη, ο οποίος έχει αναφέρει πως θέλει να έρθει στην Ελλάδα για την Ένωση. Εξελίξεις για τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μέχρι το βράδυ.

Το προφίλ του 22χρονου εξτρέμ

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Λιβάι Γκαρσία είχε 33 συμμετοχές με έξι γκολ και τρεις ασίστ. Ο 22χρονος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από τη χώρα του, το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, και το 2015 ήρθε στην Ευρώπη. Αρχικά, πήγε στην Άλκμααρ και από εκεί στην Εξέλσιορ. Ακολούθησε το Ισραήλ, όπου πήγε για να παίξει στην Χαποέλ Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα και πέρυσι αγωνίστηκε στην Μπεϊτάρ με την οποία έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Τέλος, ο 22χρονος έχει ήδη 27 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Να σημειώσουμε ότι για τον παίκτη έχει γραφτεί ότι ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες το ισραηλινό Sport1, έγραφε ότι αντίστοιχη πρόταση έκανε και η ομάδα του Πειραιά στην Μπεϊτάρ για τον νεαρό ταλαντούχο εξτρέμ.

Δείτε τον Λιβάι Γκαρσία εν δράσει

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments