Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: «Με τα περσινά ρόστερ και μόνο» ανακοίνωσε η ΕΠΟ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: «Με τα περσινά ρόστερ και μόνο» ανακοίνωσε η ΕΠΟ
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της μιάμιση μέρα πριν από το παιχνίδι, ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα γίνει μόνο με τους παίκτες των περσινών ρόστερ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε μιάμιση μέρα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ότι ο αγώνας θα γίνει με τα περσινά ρόστερ, δηλαδή τους παίκτες που ανήκαν στις ομάδες το 2019-20. Θυμίζουμε ότι ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων σχετικά με τα ρόστερ των φιναλίστ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2019-2020. Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αφού έλαβε γνώση των παρακάτω εγγράφων:

1. της ΕΠΟ στη FIFA από την 2α/09/2020, μετά τη σχετική απόφαση της Ε.Ε./ΕΠΟ της 31ης Αυγούστου 2020 περί αποστολής σχετικού ερωτήματος, αλλά και της απάντησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (επί του ανωτέρω αναφερθέντος θέματος) της 4ης/9/2020.

2. της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 04/09/2020 προς τη FIFA για το ίδιο θέμα και την απάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στις 07/09/2020, η οποία είναι ταυτόσημη με αυτή προς την ΕΠΟ, και

3. την από 10/09/2020 εισήγηση της Ν. Υ. της ΕΠΟ,

εγκρίνει όπως οι φιναλίστ του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος 2019-2020:

– χρησιμοποιήσουν όσους ποδοσφαιριστές είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και μόνον,

– ενημερωθούν εγγράφως από το Τμήμα Μητρώου Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ με την ηλεκτρονική αποστολή των σχετικών λιστών με τα ονόματα των δικαιουμένων συμμετοχής Ποδοσφαιριστών».

Στη θέση του Μπριχ, ο Ολλανδός Κάιπερς

Θυμίζουμε ότι αντί του Γερμανού Φέλιξ Μπριχ, την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς, ένα εξίσου «βαρύ» όνομα της διαιτησίας παγκοσμίως. Ως βοηθοί του 47χρονου Ολλανδού ορίστηκαν οι συμπατριώτες του, Σάντερ Φαν Ρέκελ και Έρβιν Γιαν Γιόζεφ Τσάινστρα. Από τη «χώρα της τουλίπας» θα είναι επίσης ο τέταρτος διαιτητής (Ρομπ Ντίπερινκ) και ο VAR (Πάουλους Φαν Μπέκελ), ενώ διαιτητής AVAR παραμένει η Χρυσούλα Κουρομπύλια του συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

Και οι καινούργιοι «ερυθρόλευκοι» στον Βόλο

Να σημειώσουμε ότι σήμερα ανακοινώθηκε η αποστολή των «ερυθρολεύκων» που ταξίδεψε για τον Βόλο. Σε αυτή συμμετέχουν και παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής (προφανώς για να δώσουν τη «μάχη» όλοι μαζί ως σύνολο). Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του τους: Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Χολέμπας, Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Σουρλής, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments