Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [10/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [10/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [10/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [10/09/20].

Κριός

Μην το παίρνεις προσωπικά αν οι προσπάθειες για να περάσεις μερικές όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου δεν αγκαλιάζονται με τον τρόπο που ήλπιζες. Το να πιέσεις το ζήτημα ή να μιλήσεις με εκνευρισμό δεν θα βοηθήσει την κατάσταση, ούτε θα αλλάξει τη στάση του εραστή σου. Αν είσαι όμως υπομονετική και συμπονετική, ίσως σωθεί η μέρα σου. Κυριολεκτικά!

Ταύρος 

Αν ο εραστής σου δε σου προσφέρει την αγάπη και τη προσοχή που είχες συνηθίσει να λαβαίνεις, μην το πάρεις προσωπικά. Εστίασε καλύτερα σε ό,τι είναι αυθεντικό και αξιόπιστο στη σχέση σου. Αν ο σύντροφός σου έχει άλλες προτεραιότητες και πρέπει να επικεντρωθεί σ’ αυτές, πρέπει να κάνεις υπομονή. Είναι γνωστό πως η ζωή, μας ανατρέπει τα καλύτερα σχεδιασμένα πλάνα. Εξάλλου αύριο, θα είναι μια καλύτερη μέρα.

Δίδυμοι

Αν προκύψει ένα εμπόδιο που θα τινάξει στον αέρα τα ερωτικά σου πλάνα, αντιμετώπισέ το σαν ένα μικρό ζήτημα. Μην το κάνεις βουνό. Μην αφήσεις το κύμα του αρνητισμού να μπει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου…επειδή αυτό το εμπόδιο θα είναι σύντομο. Επικεντρώσου μόνο σε ό,τι ενισχύει τον έρωτά σας τώρα. Ό,τι καθυστερήσει, θα σου δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς πιο ευχάριστα την κατάσταση!

Καρκίνος

Μάλλον δεν συνειδητοποίησες πώς αποκάλυψες ένα μυστικό, μέχρι αυτό να ανακαλυφθεί και να σε τιμωρήσει. Αυτό που νόμιζες πως είπες αθώα σε κάποιον που εμπιστεύεσαι θα προκαλέσει προβλήματα στο άτομο που το εμπλέκει. Είσαι άνθρωπος που συγχωρεί και πιθανότατα θα αντιμετώπιζες με ευαισθησία αυτήν την μικρή παράβαση, αν συνέβαινε σε σένα. Ίσως όμως χρειαστεί να βοηθήσεις αυτόν που επηρέασε η αποκάλυψή σου, να σκεφτεί με παρόμοιο τρόπο. svg%3E

Λέων 

Η εστίαση στη σχέση σου, θα μετατοπιστεί από το παρελθόν κατευθείαν στο παρόν και αμέσως μετά στο μέλλον. Όμως, η μετάβαση από το παρόν στο μέλλον, μπορεί να απαιτεί μόνο μικρά, προσεκτικά βήματα. Να είσαι πρόθυμη να δοκιμάσεις πρώτα τα νερά πριν βουτήξεις απότομα μέσα σε αυτά. Τα βασικά στοιχεία για να δημιουργήσεις δυνατά θεμέλια για το μέλλον, είναι η διαφάνεια και η εμπιστοσύνη που μπορείς να ενισχύσεις τώρα.

Παρθένος

Οι λεπτές χειρονομίες του εραστή σου, σε διαβεβαιώνουν για την υποστήριξη που θα έχεις σε ό,τι κατάσταση αντιμετωπίσεις. Ξέρει πως δεν χρειάζεται να κάνει μεγάλες χειρονομίες για να καταλάβεις πως θα είναι πάντα δίπλα σου. Οι πράξεις του μιλούν σίγουρα πιο δυνατά από τα λόγια. Αν σιγοβράζει μέσα σου ένα σχέδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου, τότε ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις τον αγαπημένο σου στην εικόνα.

Ζυγός 

Πιστεύεις πως είσαι συνεπής, υπομονετική και ρεαλίστρια, με τις βελτιώσεις που θέλεις να πετύχεις στην ερωτική σου ζωή. Φαίνεται μάλιστα, πως δεν είσαι μακριά από ό, τι ήσουν πριν από αρκετούς μήνες. Πιθανότατα δεν θέλεις να είναι πιο άμεσες οι προσπάθειές σου. Όμως αν εστιάσεις την προσπάθειά σου σε συγκεκριμένες βελτιώσεις, θα έχεις άμεσα κι ευχάριστα αποτελέσματα.

Σκορπιός

Η Σελήνη επηρεάζει την ανάγκη σου να κρύψεις, να καταστείλεις ή να διατηρήσεις ένα μυστήριο γύρω σου τώρα. Αν προσπαθείς να κρατήσεις ένα μυστικό από τον εραστή σου ή κάποιον άλλο στον κύκλο σου, τότε μάλλον υποτιμάς το πόσο διαφανής είσαι. Μπορεί το γεγονός ότι τραβάς την προσοχή στον εαυτό σου να απομακρύνει τους άλλους. svg%3E

Τοξότης 

Πιθανότατα γνωρίζεις με πόσο πάθος μπορείς να υποστηρίξεις τις απόψεις σου. Πιθανότατα δεν σκοπεύεις να είσαι τόσο ορμητική ή παθιασμένη προσπαθώντας να εκφραστείς τώρα αλλά αυτό θα ισχύσει! Αν ενημερώσεις τον αγαπημένο σου για τις απόψεις σου σ’ ένα συγκεκριμένο θέμα, θα τον αφήσεις με την απορία, του τι έκανε για να τον αντιμετωπίσεις με τόση ορμητική διάθεση. Μπορείς να εκφράζεσαι πάντα με πάθος! Αλλά κάνε και μερικές παύσεις ανάμεσα σε αυτά που λες, για να επιτρέπεις και στον άλλον να ανταποκριθεί.

Αιγόκερως

Θα είσαι υπερβολική με κάποιον σήμερα. Αν αφορά τη σχέση σου, ίσως θελήσεις να εκφράσεις στο ταίρι σου τα βαθιά σου συναισθήματα, με τρόπο πολυτελή κι αξέχαστο. «Πολυτελές» και «αξέχαστο» σημαίνει «ακριβό». Για αυτό ξοδέψου οικονομικά όσο βαστάει η τσέπη σου και ταυτόχρονα μην υποτιμάς την αξία των λόγων σου και των ενεργειών σου. Γιατί είναι και τα δύο, ανεκτίμητα!

Υδροχόος

Ίσως δεν μπορείς να αποβάλλεις την αρνητική ενέργεια που προέρχεται από άλλες περιοχές του κόσμου σου. Αλλά θα κάνεις πολύ καλή δουλειά αν κατορθώσεις να εμποδίσεις το μεγαλύτερο μέρος της αρνητικής ενέργειας, να επηρεάσει την ερωτική σου ζωή. Αν εστιάσεις τις προσπάθειές σου σε αυτό, τότε θα καταφέρεις να αλληλοεπιδράσεις πιο άνετα με τον αγαπημένο σου. Οποιεσδήποτε προκλήσεις προκύπτουν εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας, προσπάθησε να τις κρατάς εκεί.

Ιχθύες

Ένα ρομαντικό καβγαδάκι, δεν θα χρειαστεί πολύ για να γίνει ένα μεγάλο ζήτημα ανάμεσά σας. Οποιαδήποτε παρεξήγηση προκύπτει, δεν χρειάζεται να προκαλεί ένταση στη σχέση σου. Ο σωστός τρόπος αντίδρασης περιλαμβάνει ευγένεια και συμπόνοια. Μπορείς με το ταίρι σου να το χειριστείτε με ευκολία…αν χαμογελάσετε και το δείτε με τη σωστή προοπτική.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments