Αθλητισμός

Άγρια κόντρα Γιαννακόπουλου Μπουρούση στο instagram

Άγρια κόντρα Γιαννακόπουλου Μπουρούση στο instagram
Γιαννακόπουλος Μπουρούσης: Οι δύο άνδρες «κοντραρίστηκαν» με τα αυτοκίνητά τους στον δρόμο με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού να ανεβάζει βίντεο και να «ρίχνει» επικές ατάκες.

Είναι γνωστό ότι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Μπουρούσης διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, ενώ δεν διστάζουν να κάνουν και πλάκες μεταξύ τους. Αυτό φαίνεται και από ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού που έκανε «κόντρες» με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής στον δρόμο, σε λεωφόρο της Αθήνας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ακούγεται να λέει στο βίντεο ότι ο έμπειρος σέντερ του κάνει «μαγκιές» αφού τον «πέτυχε» στον δρόμο με το τζιπ του κι όχι με ένα αυτοκίνητο πολύ υψηλών ταχυτήτων. «Πάμε, άντε έφυγες», έλεγε χαρακτηριστικά ο DPG.

Δείτε το βίντεο

Να θυμίσουμε ότι ο Μπουρούσης συμμετέχει στις προπονήσεις των «πράσινων» τόσο για να κρατιέται ο ίδιος σε φόρμα, όσο και για να βοηθήσει με την παρουσία του το «τριφύλλι». Ο πρώην διεθνής σέντερ δεν έχει βρει ακόμα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ισπανίας και της Κίνας και ο «Μπούρου» περιμένει τις εξελίξεις.

Στην Κίνα έχει πολύ καλό όνομα, αλλά προς το παρόν οι Ασιάτες δεν ανοίγουν τις πόρτες τους για τους ξένους παίκτες. Αν γίνει αυτό και δεν έχει κλείσει κάπου αλλού μέχρι τότε, είναι πιθανό να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Κίνας από το οποίο έχει μεγάλη εμπειρία.

Πολύ αγαπητός και στους φίλους της Μπασκόνια

Να θυμίσουμε ότι τον Αύγουστο άλλη μια διάκριση ήρθε για τον Έλληνα σέντερ. Ψηφίστηκε ως το νούμερο 2 στην All – Decade Team της Μπασκόνια στην Ισπανία. Έπαιξε με τη φανέλα της μία σεζόν (2015/16), έκανε όμως «πράγματα και θαύματα».

Σε 29 αναμετρήσεις δεν ήταν ποτέ πενταδάτος, έπαιζε όμως 25 λεπτά ανά αγώνα, είχε 14.5 πόντους, 8.7 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και 21.1 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Κάπως έτσι ο Γιάννης Μπουρούσης έγινε αγαπημένος των οπαδών της Μπασκόνια, οι οποίοι του έδωσαν τη δεύτερη θέση στην ψηφοφορία για την κορυφαία δεκάδα της ομάδας της Βιτόρια τη δεκαετία που πέρασε.

Αναλυτικά:

10. Φερνάντο Σαν Εμετέριο

9. Μαρσελίνιο Χουέρτας

8. Τιάγκο Σπλίτερ

7. Μίρζα Τελέτοβιτς

6. Πάμπλο Πριτζιόνι

5. Μάικ Τζέιμς

4. Αντρές Νοτσιόνι

3. Άνταμ Χάνγκα

2. Γιάννης Μπουρούσης

1. Τόκο Σενγκέλια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments