Ελλάδα

Αστυνομικός στη Μόρια η Ειρήνη Μελισσαροπούλου

Αστυνομικός στη Μόρια η Ειρήνη Μελισσαροπούλου
Το πρώην μοντέλο μετά την περιπέτειά της στο Χονγκ Κονγκ πέρασε στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ.

Φρουρός στη Μόρια είναι πλέον η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το πρώην μοντέλο που είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ για κατοχή ναρκωτικών, αλλά αθωώθηκε πανηγυρικά, επέστρεψε στη γενέτειρά της τη Μυτιληνή και έδωσε εξετάσεις για την ΕΛ.ΑΣ. Πλέον υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων στη Μόρια.

Η 22χρονη βρίσκεται μαζί με άλλους συναδέλφους της στην οδική αρτηρία που οδηγεί στο κατεστραμμένο Κέντρο Κράτησης και Ταυτοποίησης στη Μόρια ελέγχοντας την οδική αρτηρία προκειμένου οι χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες να μην κατευθυνθούν προς το λιμάνι της Μυτιλήνης. Παράλληλα, ελέγχει, μαζί με άλλους αστυνομικούς το σημείο, ώστε να μην υπάρξει και συνάντηση με τους κατοίκους της Μόριας που έχουν αποκλείσει το δρόμο ζητώντας να μην φτιαχτεί και πάλι η Μόρια.

Όταν στις 20 Νοεμβρίου του 2017 η 20χρονη κοπέλα έπεφτε στα δίχτυα των Αρχών του Χονγκ Κονγκ ο εφιάλτης για την οικογένεια και την ίδια μόλις ξεκινούσε. Η μεταφορά 2,6 κιλών κόκας, αξίας περίπου 300.000 ευρώ, κρυμμένης σε ένα σακίδιο πλάτης, είναι κατά τις τελωνειακές υπηρεσίες του Χονγκ Κονγκ σοβαρό παράπτωμα που τιμωρείται με πρόστιμο έως 5 εκατ. δολάρια Χονγκ Κονγκ (640.000 δολάρια ΗΠΑ) και με ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η ίδια από την πρώτη στιγμή έλεγε πως είναι αθώα. Θύμα ενός περίεργου Ρουμάνου, του Πέτρου, ο οποίος την παγίδευσε και την έστειλε στο στόμα του λύκου. Αυτό το πρόσωπο με το οποίο η κοπέλα διατηρούσε για τρία χρόνια μια καθαρά φιλική σχέση στάθηκε μοιραίο στη ζωή της, καθώς εκμεταλλεύτηκε το πάθος της για τα ταξίδια και της έκανε δώρο δύο εισιτήρια για την Αντίς Αμπέμπα.

Στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είπε ότι πέρασε από τρεις ελέγχους. Στον πρώτο άδειασαν το σακ βουαγιάζ και έβγαλαν τα πράγματά της χωρίς να εντοπίσουν τη μυστική κρύπτη που έκρυβε τον καφέ φάκελο με την κοκαΐνη. Στον δεύτερο απλώς τσέκαραν το διαβατήριό της, ενώ στον τρίτο τη σταμάτησαν, έσκισαν το σακίδιο και βρήκαν τα ναρκωτικά. Οπως τόνισε, επειδή ο πατέρας της είναι αστυνομικός και εργαζόταν στο τελωνείο Μυτιλήνης, γνώριζε τους ελέγχους και τα μηχανήματα x-ray που ανιχνεύουν ναρκωτικά και έτσι δεν θα προσπαθούσε ποτέ να περάσει ναρκωτικά με αυτό τον τρόπο. Έκτοτε ξεκίνησε ένας γολγοθάς όπου είχε αίσιο τέλος. Η Ειρήνη αθωώθηκε τον Μάρτιο του 2019 και επέστρεψε στην πατρίδα της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments