Ελλάδα

Τρεις Ελληνίδες παρουσιάστριες ειδήσεων έβαλαν ίδιο σακάκι

Τρεις Ελληνίδες παρουσιάστριες ειδήσεων έβαλαν ίδιο σακάκι
Ελληνίδες παρουσιάστριες: Αυτό που συνέβη και στις τρεις κυρίες των κεντρικών δελτίων ειδήσεων σίγουρα θα σχολιαστεί.

Μια μεγάλη σύμπτωση περίμενε τρεις κορυφαίες παρουσιάστριες κεντρικών δελτίων ειδήσεων και αφορά τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Οι τυχαίες αυτές επιλογές των τριών κυριών είναι τόσο περίεργες που και να ήθελαν δεν θα μπορούσαν να είχαν συγχρονιστεί τόσο καλά.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτή την αινιγματική αρχή; Πως συμπτώσεις γίνονται και πόσο μάλλον στον μεγάλο χώρο της τηλεόρασης, αυτή τη φορά όμως πρωταγωνίστριες σε αυτό ήταν η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ, η Ράνια Τζίμα και η Δώρα Αναγνωστοπούλοτου από το Mega οι οποίες φόρεσαν το ίδιο ακριβώς σακάκι… Η μία εκ των τριών για την λεπτομέρεια φουρούσε σχεδόν το ίδιο σακάκι, αλλά η ομοιότητα είναι και πάλι εντυπωσιακή.

Ειδικότερα όπως είδαμε όλοι στις οθόνες μας η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ και Ράνια Τζίμα του Mega φόρεσαν το ακριβώς το ίδιο ρούχο. Επίσης η Δώρα Αναγνωστοπούλου φόρεσε σχεδόν το ίδιο με τις προηγούμενες συναδέλφους της χωρίς τον μαύρο γιακά. Αν θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε τις δυο κυρίες του Mega, θα λέγαμε στην καλύτερη περίπτωση ότι έχουν τον ίδιο στυλίστα και το ίδιο βεστιάριο, άρα θα το «χρεώσουμε» σε εκείνον. Από την άλλη όμως στον ΣΚΑΪ τι συνέβη;

Δείτε και τις τρεις παρουσιάστριες

Σία Κοσιώνη

Ράνια Τζίμα

Δώρα Αναγνωστοπούλου

Όπως όλα δείχνουν φυσικά προφανώς πρόκειται για σύμπτωση και αν το γνώριζαν σίγουρα κάποια από τις τρεις θα το είχε αποφύγει. Το μόνο που είναι σίγουρο και αμετάβλητο είναι   και οι τρεις παρουσιάστριες είναι εξαιρετικές στην δουλειά τους!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments