Lifestyle

Άστραψε η Βίκυ στη Βάρκιζα

Άστραψε η Βίκυ στη Βάρκιζα
Το μελαχρινό μοντέλο εντυπωσίασε με το εκρηκτικό μπούστο.

Την Βίκυ Μανώλη την βλέπουμε καθημερινά στο My style rocks όπου κλέβει τις εντυπώσεις με την υπέροχη σιλουέτα της. Το μελαχρινό μοντέλο φόρεσε το αποκαλυπτικό μαγιό της και πήγε για μπάνιο, στη Βάρκιζα, εκεί που τελευταία μαζεύονται όλα τα μοντέλα και οι άνθρωποι της show biz. Το εντυπωσιακό της κορμί και το εκρηκτικό της μπούστο έκλεψαν τις εντυπώσεις. Εκείνο βέβαια στο οποίο εστίασαν πολλοί το βλέμμα τους είναι το μικρό τατουάζ που έχει ψηλά στον γοφό της.

Η Βίκυ Μανώλη είχε απασχολήσει στο παρελθόν τα Μέσα Ενημέρωσης και για τη σχέση της με τον Ανδρέα Φουστάνο. Η μελαχρινή καλλονή είχε μιλήσει στην εφημερίδα Οn Time για τη συμμετοχή της στο Μy Style Rocks αλλά και για τη σχέση της με τον γνωστό πλαστικό. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks. Η αγάπη μου για τη μόδα είναι μεγάλη καθώς εργάζομαι ως μοντέλο. Στόχος μου να αναδείξω το προσωπικό μου στυλ, το οποίο πιστεύω θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό των άλλων κοριτσιών.

Μου αρέσει πολύ να πειραματίζομαι με διάφορα υφάσματα, ρούχα, χρώματα και αξεσουάρ, αυτό θα με κάνει να έχω μια καλή εξέλιξη στο παιχνίδι», είπε αρχικά η Βίκυ Μανώλη και συνέχισε, «Με τον Ανδρέα Φουστάνο, τον πρώην σύντροφό μου, κρατάμε άριστες επαφές και είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ γιατί μέσα από τη σχέση μας που είχαμε τόσα χρόνια, έμαθα καλά πόσο καλός άνθρωπος είναι και μου άρεσαν οι συζητήσεις που κάναμε επί ώρες και έμαθα πολλά πράγματα στο πλευρό του».

Η Βίκυ Μανώλη είναι 36 ετών, μένει στην Αθήνα και είναι μία από τις νέες παίκτριες του φετινού My Style Rocks. Η Βίκυ Μανώλη είναι επιχειρηματίας και παρουσιάστρια εκπομπών στο ίντερνετ. Η αγάπη της για τη μόδα και το στιλ ξεκίνησε όταν ήταν μικρό κοριτσάκι και παρακολουθούσε ατελείωτες ώρες τη γιαγιά της να ράβει και να φτιάχνει φορέματα στην αγαπημένη της ραπτομηχανή.  Στο My Style Rocks η Βίκυ διαγράφει μέχρι στιγμής μια καλή πορεία, εντυπωσιάζοντας κριτές και συμπαίκτριες.

My Style Rocks | Βίκυ Μανώλη

Γνωρίστε την Βίκυ Μανώλη, τη νέα παίκτρια του #MyStyleRocksGR#SkaitvGR #NeoProgramma #NewSeason

Gepostet von Greece My Style Rocks am Donnerstag, 20. August 2020

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments