Αθλητισμός

Σλούκας Ολυμπιακός: Ξεκάθαρος και σημαντικός ο ρόλος του στην ομάδα

Σλούκας Ολυμπιακός: Ξεκάθαρος και σημαντικός ο ρόλος του στην ομάδα
Σλούκας Ολυμπιακός: Ο Έλληνας διεθνής φαίνεται να έχει εμπεδώσει τον ρόλο του στην ελληνική ομάδα.

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη… βούλα έγινε από τον Ιούλιο ο Κώστας Σλούκας, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ φόρεσε μετά από μία πενταετία και πάλι την «ερυθρόλευκη» φανέλα, την οποία θα τιμήσει για τα επόμενα τρία χρόνια. Και φαίνεται πως ο γνωστός καλαθοσφαιριστής έχει εμπεδώσει τον ηγετικό ρόλο που του έχει δώσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας απολαμβάνοντας τις πρώτες εβδομάδες του στον Ολυμπιακό, στην προσπάθειά του να διαπρέψει ξανά με τα ερυθρόλευκα.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας γκαρντ συναντήθηκε με τους προέδρους της ομάδας κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια για να επιστρέψει στο λιμάνι και να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον έφηβο με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκα το 2012 και το 2013. Εξάλλου, όσοι γνωρίζουν καλά τον Κώστα Σλούκα, ξέρουν πως πρόκειται για έναν αθλητή με ήθος, με εξαιρετικό χαρακτήρα, αλλά και για έναν άνθρωπο σεμνό, χαμηλών τόνων.

Πλέον όμως, είναι και πιο ώριμος, διαθέτοντας άλλο αέρα, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό του και έχοντας εμπεδώσει για τα καλά πως έχει και έναν ξεκάθαρο και σημαντικό ρόλο, να ηγηθεί της ομάδας και να κάνει τη διαφορά. Η βελτίωση στο σώμα του εξάλλου, είναι φανερή ενώ και αγωνιστικά προσφέρει τόσο στην επίθεση όσο και στη δημιουργία, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως βγάζει μεγάλη ενέργεια και στην άμυνα.

Η παρουσία του είναι κομβική στο να τρέξει η ομάδα στο ανοιχτό γήπεδο, προσφέροντας απλόχερα έξοχες ασίστ στους συμπαίκτες του. Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως «με το δεξί» μπήκε ο Ολυμπιακός στα φιλικά προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν άνετα με 80 – 50 του Ηρακλή στο Μέτσοβο, στο πρώτο τους τεστ.

Άλλωστε, ο Κώστας Σλούκας δείχνει πως μέχρι στιγμής απολαμβάνει που παίζει ξανά μπάσκετ φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και που ανήκει ξανά σε αυτόν τον σύλλογο, με υψηλό κίνητρό του να διακριθεί και πάλι με τον Ολυμπιακό, όντας τώρα ο ηγέτης της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments