Πως Να

Πώς να μυρίζουν ωραία τα ρούχα

Πώς να μυρίζουν ωραία τα ρούχα
Μυρωδάτα ρούχα: Σε ποιον δεν αρέσει η φρέσκια και αναζωογονητική μυρωδιά σε ό,τι φοράει;

Είναι αλήθεια πως τα ρούχα σιγά σιγά με τη φθορά και την πάροδο του χρόνου, χάνουν αυτή τη φρεσκάδα που είχαν όταν τα αγοράσαμε για πρώτη φορά.

Και μπορεί να μην είναι λερωμένα και να μην μυρίζουν άσχημα αλλά μετά το πρώτο «φόρεμα» χάνουν την όμορφη μυρωδιά τους. Ακολουθώντας, λοιπόν, τα κόλπα που ανακαλύψαμε και σας δίνουμε παρακάτω, μπορείτε να κάνετε τα ρούχα που έχετε φορέσει ήδη μια ή και δύο φορές να μοσχομυρίζουν λες και βγήκαν μόλις από το καθαριστήριο ή το πλυντήριο.

Αρχικά, το πρώτο βήμα για αυτό είναι όταν γυρίζετε από έξω όπως από τη δουλειά ή τη βραδινή σας έξοδο, να βγάζετε τα ρούχα σας και να φροντίζετε να τα απλώνετε κατευθείαν στην απλώστρα για να αεριστούν για όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Μαλακτικό σε βαποριζατέρ

Επίσης, μπορείτε να βάλετε νερό σε ένα βαποριζατέρ και να ρίξετε μέσα και μερικές σταγόνες μαλακτικό για ρούχα.  Στη συνέχεια, ανακινήστε καλά και έπειτα ψεκάστε τα φορεμένα ρούχα σας. Μάλιστα, μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τα σεντόνια, τα ριχτάρια, τις κουρτίνες, τις ντουλάπες και τα συρτάρια σας ενώ είναι μια καλή ευκαιρία να το δοκιμάσετε και σε μεγαλύτερες επιφάνειες όπως στο στρώμα σας ή τον καναπέ σας.

Σαπούνι με άρωμα λεβάντας σε τούλι

Μια ακόμα λύση είναι να πάρετε ένα σαπούνι με άρωμα λεβάντας, να το βγάλετε από το χαρτί του και να το ακουμπήσετε πάνω σε ένα κομμάτι τούλι μέσα στην ντουλάπα σας. Τα ρούχα σας μετά από τρεις με τέσσερις ώρες θα απορροφήσουν το άρωμα του σαπουνιού και θα αρχίσουν να μοσχοβολούν.

Κόκκοι καφέ σε μπολάκι

Μια εξίσου αποτελεσματική αλλά όχι τόσο διαδεδομένη λύση είναι να βάλετε κόκκους καφέ σε ένα μπολάκι και να το ακουμπήσετε σε κάποιο σημείο της ντουλάπας. Οι κόκκοι καφέ λειτουργούν σαν σφουγγάρι με αποτέλεσμα να απορροφήσουν τις οσμές και τις άσχημες μυρωδιές. Αυτό σημαίνει πως τα ρούχα σας μετά από μερικές ώρες θα φαίνονται και θα μυρίζουν σαν να έχουν βγει μόλις από το πλυντήριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments