Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Πρεμιέρα για το “Έλα Χαμογέλα” – Η έκπληξη στην παρουσιάστρια

Σίσσυ Χρηστίδου: Πρεμιέρα για το “Έλα Χαμογέλα” – Η έκπληξη στην παρουσιάστρια
Σίσσυ Χρηστίδου: Στο πλατό της εκπομπής εισέβαλε ο αδελφός της παρουσιάστριας με μία τούρτα υπερπαραγωγή.

Πρεμιέρα έκανε το πρωί του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου η Σίσσυ Χρηστίδου με την εκπομπή «Έλα χαμογέλα», η οποία προβάλλεται για τρίτη συνεχή χρονιά μέσα από το  τηλεοπτικό σταθμό ΟPEN. Στην παρέα της όμορφης παρουσιάστριας για τη φετινή χρονιά βρίσκονται οι Παύλος Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος και Ελένη Βουλγαράκη που θα την συντροφεύουν και θα μας ενημερώνουν για την επικαιρότητα στη showbiz. Ωστόσο, σήμερα στην πρεμιέρα της εκπομπής, δεν έλειπε και η έκπληξη που είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες και τα αγαπημένα πρόσωπα της Σίσσυς Χρηστίδου, με αφορμή τα γενέθλια της.

Ειδικότερα, μία πανέμορφη ανθοδέσμη περίμενε την όμορφη Σίσσυ, ενώ στο πλατό της εκπομπής εισέβαλε και ο αδελφός της, Γιάννης, με μία τούρτα υπερπαραγωγή, που είχε φτιάξει ο ίδιος για τα γενέθλια της αδελφής του.

Το 1998, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή «C Throu» στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100 στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα, δούλεψε για λίγο καιρό ως ραδιοφωνική παραγωγός σε εκπομπές του FM100 και του ANT1 97.5 FM και μετά εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.

Λίγα λόγια για τα επαγγελματικά βήματα της Σίσσυ Χρηστίδου

Το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Τη σεζόν 2004-2005 πέρασε ξανά μπροστά από τις κάμερες ως συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη στη βραδινή σατιρική εκπομπή «Όλα 5» στον Alpha. Το καλοκαίρι του 2005, πήρε μεταγραφή στο Mega Channel και την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί». Εκεί από το 2008 μέχρι το 2011 υπήρξε συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού στην ψυχαγωγική εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», που μεταδιδόταν κάθε Σαββατοκύριακο.  Μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον Alpha, πήρε μεταγραφή στον ΑΝΤ1. Εκεί τη σεζόν 2011-2012 ανέλαβε μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο τη νέα πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού, με τίτλο «Πρωινό ΑΝΤ1», για μία σεζόν.

Τον Ιούνιο του 2018, έγινε γνωστή η επιστροφή της τηλεοπτικά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Τότε υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Open TV. Εκεί από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι σήμερα παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Έλα Χαμογέλα!» κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ συνεχίζει και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments