Lifestyle

Σάκης Ρουβάς Ηρώδειο: Το φιλί και η ανθοδέσμη που έδωσε στην Κάτια Ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς Ηρώδειο: Το φιλί και η ανθοδέσμη που έδωσε στην Κάτια Ζυγούλη
Σάκης Ρουβάς Ηρώδειο: Πρόκειται για μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Στο Ηρώδειο με τη διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (12 Σεπτεμβρίου) ο Σάκης Ρουβάς.

Όταν ολοκληρώθηκε η συναυλία τους, ο γνωστός τραγουδιστής ενώ βρισκόταν στη σκηνή, κατέβηκε κρατώντας μία από τις ανθοδέσμες και έχοντας εντοπίσει τη σύζυγό του στο πλήθος, ανέβηκε τις σκάλες και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Ο κόσμος χειροκρότησε ενθουσιωδώς την τρυφερή κίνηση του popstar στη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη που αποδεικνύει για άλλη μια φορά τον έρωτά του για το μοντέλο. Άλλωστε, η Κάτια Ζυγούλη σε τηλεοπτική της συνέντευξη έχει δηλώσει ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι πολύ ρομαντικός και κάνει πολύ όμορφες κινήσεις για εκείνη στην καθημερινότητά τους.

Και τα χρόνια έχουν δείξει πως ο απόλυτος Έλληνας σούπερ σταρ αγαπάει πάρα πολύ τόσο την οικογένειά του όσο και το τραγούδι. Μάλιστα, έχοντας συμπληρώσει σχεδόν τριάντα χρόνια καριέρας, έκανε τον δικό του απολογισμό σε συνέντευξή του στο «After Dark» πριν από αρκετό καιρό. «Νομίζω η μεγάλη μου αγάπη και το πάθος για αυτό που κάνω. Από τη στιγμή που ξεκίνησα να τραγουδάω και να κάνω δισκογραφία, δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο».

«Δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου ότι θα κάνω κάτι άλλο», είπε δικαιολογώντας τον λόγο που είναι ένας διαχρονικός τραγουδιστής. Επίσης, εξέφρασε την άποψή του για τις κριτικές και για όσα γράφονται: «Πάντα η κριτική είναι χρήσιμη γιατί μπορεί να διαπιστώσεις κάποια πράγματα και να μάθεις κάτι από αυτό. Όταν βλέπεις μια ωραία κριτική, παίρνεις κάποια πράγματα. Κάποιος όταν σου κάνει κριτική, θεωρητικά το κάνει για να σε βοηθήσει».

Παράλληλα, ανάμεσα στις ερωτήσεις ήταν και για την οικογένεια και τη ζωή με την Κάτια με την οποία είναι πια μαζί 15 χρόνια. Τότε ο Σάκης αποκάλυψε κάτι που δεν φανταζόμασταν για τη γνωριμία του ζευγαριού η οποία δεν έγινε εκεί που πιστεύαμε, δηλαδή στο διαφημιστικό για εταιρία κινητής τηλεφωνίας το 2004. Φαίνεται πως είχε γίνει νωρίτερα σε κάποια βραβεία και κατόπιν ήρθε το διαφημιστικό. Όπως εξήγησε ο τραγουδιστής, είχε καταλάβει ότι η Κάτια είναι η γυναίκα της ζωής τους από την πρώτη γνωριμία τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments