Αθλητισμός

Κοντά στην επιστροφή του στην Βραζιλία ο Μάτος

Κοντά στην επιστροφή του στην Βραζιλία ο Μάτος
Λέο Μάτος: Το συμβόλαιο του Λέο Μάτος ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο, ωστόσο ο Βραζιλιάνος μπακ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εκτός πλάνων από τον Αμπέλ Φερέιρα, δεδομένου ότι «κόπηκε» και από την αποστολή για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα.

Για συζητήσεις του Λέο Μάτος με συλλόγους της Βραζιλίας, προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του, κάνει λόγο ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Ρίκα Περόνε. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ρίκα Περόνε, ο 34χρονος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, βρίσκεται σε επαφές με βραζιλιάνικους συλλόγους, εξετάζοντας το ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του.

Το μεταγραφικό παράθυρο στη Βραζιλία έχει κλείσει από τις 10 Αυγούστου, ωστόσο θα ανοίξει ξανά τον Οκτώβριο και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τις επαφές με ομάδες της πατρίδας του για την επιστροφή του στη Βραζιλία μετά από μια δεκαετία στην Ευρώπη. Το συμβόλαιο του Λέο Μάτος ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο, ωστόσο ο Βραζιλιάνος μπακ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται εκτός πλάνων από τον Αμπέλ Φερέιρα, δεδομένου ότι «κόπηκε» και από την αποστολή για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα.

Τι θα γίνει με τον Λέο Μάτος και τον ΠΑΟΚ

Ο Λέο Μάτος δεν βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το κρίσιμο ματς με την Μπεσίκτας. Ο Αμπέλ Φερέιρα τον έχει αφήσει εκτός αποστολής και έχει εμπιστευτεί άλλους ποδοσφαιριστές.Στην περίπτωση του Μάτος αναφέρεται ρεπορτάζ της Sportday. Η αθλητική εφημερίδα γράφει χαρακτηριστικά: «Στην Τούμπα θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση πλάγιου μπακ.Διότι φαίνεται ότι με τον Μάτος υπάρχει πρόβλημα. Aπό δω και πέρα, δύσκολα θα χωρέσουν τόσο ο Βραζιλιάνος, όσο κι ο Φερέιρα στην Τούμπα. Σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ, ο Αμπέλ θα πάρει το πάνω χέρι. Αν αποκλειστεί η ομάδα, τότε ο Μάτος θα επιστρέψει… καβάλα στο άλογο».

Να θυμίσουμε ότι ο Μάτος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο του 2016 όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη για τον «Δικέφαλο του Βορρά» από τη Ντνίπρο. Ο Βραζιλιάνος μπακ μέχρι σήμερα έχει φορέσει 165 φορές τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχει σκοράρει 26 φορές, ενώ έχει μοιράσει 17 ασίστ σε συμπαίκτες του. Σε αυτά τα ματς έχει πάρει 44 κίτρινες, ενώ έχει αποβληθεί τρεις φορές. Το συμβόλαιό του κανονικά λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Όμως, τα πάντα θα εξαρτηθούν, μάλλον, από το τι θα γίνει απόψε με την Μπεσίκτας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments