Ελλάδα

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανάρτηση: Της την «έπεσαν» για το διαδικτυακό αντιναζιστικό αυτοκόλλητο

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανάρτηση: Της την «έπεσαν» για το διαδικτυακό αντιναζιστικό αυτοκόλλητο
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανάρτηση: Νομικά θα κινηθεί η γνωστή ηθοποιός απέναντι σε χρήστη του Facebook που της την «έπεσε» επειδή ανάρτησε το διαδικτυακό αντιναζιστικό αυτοκόλλητο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Χιλιάδες είναι οι χρήστες των social media που αναρτούν το διαδικτυακό αντιναζιστικό αυτοκόλλητο στις φωτογραφίες των προφίλ τους. Το ίδιο έκανε και η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, εισπράττοντας πολλά μπράβο από τους ακόλουθους της στο Instagram.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

Όπως βλέπετε, η ανάρτηση έχει ξεπεράσει τις τρεις χιλιάδες likes, ενώ αρκετοί της έχουν κάνει και σχόλια ότι πρέπει να κάνει τέτοιες δημοσιεύσεις γιατί αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Κάποιος, όμως, χρήστης του Facebook «ενοχλήθηκε» από την αντιφασιστική ανάρτησή της και της την «έπεσε» στο Facebook.

Η ηθοποιός τον κατήγγειλε οργισμένη, ενώ θα κινηθεί και νομικά. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έγραψε: «Αυτό που ανάρτησα πριν είναι ένα μνμ από μια φίλη στο fb που οδηγεί σ’ ένα σύνδεσμο ενός «εξαιρετικά πολιτισμένου» ανθρώπου!! Επειδή έβαλα στη φώτο προφίλ μου το «Δεν είναι αθώοι» ο εν λόγω «κύριος» και οι όμοιοι του γράφουν υβριστικά σχόλια και χυδαιότητες για μένα. Αν θέλετε κάντε τους report (απορώ πως το fb με τόσο βρισίδι δεν απαγόρευσε τα σχόλια) όσο για μένα, θα έχουν σύντομα νέα μου γιατί ήδη κινούμαι νομικά».

Δείτε την ανάρτηση που εξόργισε την ηθοποιό

Από τη μέρα που ανακοινώθηκε ότι η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής θα βγει στις 7 Οκτωβρίου, χιλιάδες είναι αυτοί που έχουν βάλει το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο στο προφίλ τους. Μάλιστα, υπάρχει και σελίδα στο Facebook για τη συγκεκριμένη καμπάνια με το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι». Δείτε τη σελίδα:

Gepostet von Δεν είναι αθώοι am Montag, 7. September 2020

Το σύνθημα εμφανίζεται εδώ και καιρό σε όλες τις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, όπου και πραγματοποιήθηκε η δίκη, ενώ έχει γίνει και παρέμβαση μέσα στον χώρο του Εφετείου όπου συμμετείχε και η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα. Η οικογένεια του δολοφονημένου αντιφασίστα μουσικού μετά το τέλος της δίκης έκανε δήλωση – κάλεσμα για τις 7 Οκτωβρίου.

Η δήλωση της οικογένειας Φύσσα

«Μετά από 5,5 βασανιστικά χρόνια δικαστικής διαδικασίας, κατά την οποία δεχθήκαμε έως και ύβρεις και απειλές από την πλευρά των κατηγορουμένων, εμείς, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα αναμετρηθήκαμε κατά πρόσωπο με το τέρας του ναζισμού και σταθήκαμε όρθιοι. Η ώρα της απόφασης έφτασε.

7 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11.00. 7 μαρτυρικά χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου, για εμάς η συνολική καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ είναι μονόδρομος.

Την ημέρα της απόφασης καλούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας στο δικαστήριο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους όσους δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να έρθουν, στις 7 Οκτώβρη να είναι έξω από την αίθουσα του Εφετείου.

Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα

Μάγδα

Παναγιώτης

Ειρήνη»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments