Ελλάδα

Νεκρός από κορωνοϊό γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας

Νεκρός από κορωνοϊό γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας
Νεκρός από κορωνοϊό επιχειρηματίας: Η είδηση του θανάτου του βύθισε στη θλίψη τα παιδιά, τη σύζυγό του αλλά και όλη τη showbiz, αφού δεκάδες διάσημοι τραγουδιστές είχαν συνεργαστεί μαζί του και ήταν φίλοι του.

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, ο Πέτρος Μουρατίδης, γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης με πληθώρα επιχειρήσεων, ο οποίος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με το parallaximag.gr, νοσηλευόταν στην εντατική του ΑΧΕΠΑ τις τελευταίες είκοσι μέρες με κορωναϊό και υποκείμενο νόσημα (υψηλό ζάχαρο). Γεννημένος το 1963, ο Πέτρος Μουρατίδης ήταν ο άνθρωπος που είχε αγοράσει, ανακαινίσει και λειτουργήσει το παλιό εργοστάσιο της Βίλκα σε πολυχώρο. Επίσης, είχε δημιουργήσει σειρά μαγαζιών, που σημάδεψσαν τη νύχτα της Θεσσαλονίκης, όπως Decadence, Mamounia, Markiz, Tsuki, Jungle, κλπ, ενώ ήταν μέλος στη βασική ομάδα δημιουργίας του θρυλικού κλαμπ Amnesia.

Στην κατοχή του είχε ακίνητα σε διάφορα σημεία της πόλης και ένα εμβληματικό κτήριο στο λιμάνι. Είχε τρεις γιους που ασχολούνται με τις επιχειρήσεις του. Ο χαμός του Πέτρου Μουρατίδη σκόρπισε τη θλίψη στα παιδιά, τη σύζυγό του αλλά και όλη τη showbiz, αφού δεκάδες διάσημοι τραγουδιστές είχαν συνεργαστεί μαζί του και ήταν φίλοι του.

Οι γιοι του εργάζονται στα καταστήματα της οικογενειακής επιχείρησης. Στην κατοχή του ο Πέτρος Μουρατίδης είχε και πολλά ακίνητα στη συμπρωτεύουσα, ανάμεσα σε αυτά και ένα εμβληματικό κτίριο στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον καλλιτεχνικό κόσμο που σήμερα τον αποχαιρέτισε, μέσα από τα social media. Ανάμεσα ήταν ο Γιώργος Γιαννιάς και η Χριστίνα Κολέτσα.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Γιαννιά

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Γιαννιάς, καθώς ήταν καλός φίλος με τον Πέτρο Μουρατίδη. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γιαννιάς δημοσίευσε στο προφίλ του μια κοινή του φωτογραφία με τον επιχειρηματία από την Θεσσαλονίκη.

Ο τραγουδιστής μέσω της λεζάντας είπε το δικό του αντίο στον καλό του φίλο και συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους με τα όσα έγραψε. «Βαθιά θλίψη σήμερα κι από εδώ και πέρα… φίλε μου καλέ σ’ αγαπούσα πολύ και θα σ’ αγαπώ για πάντα .. δε το χωράει ο νους μου.. θα μου λείψεις πολύ.. καλό ταξίδι», έγραψε στα social media.

Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments