Video

Μαρία Καβογιάννη The 2night Show: Άφωνη η ηθοποιός από τη φάρσα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαρία Καβογιάννη The 2night Show: Άφωνη η ηθοποιός από τη φάρσα του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Μαρία Καβογιάννη The 2night Show: Η συζήτηση τους ξεκίνησε με μια σπαρταριστή φάρσα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Μαρία Καβογιάννη ήταν μια εκ των καλεσμένων το βράδυ της Τετάρτης (16 Σεπτεμβρίου) στην πετυχημένη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «The 2night Show».

Η συζήτηση τους ξεκίνησε με μια σπαρταριστή φάρσα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος προσπάθησε να πείσει την ηθοποιό πως φέτος η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά όταν εκείνη ζήτησε να «κόψουν» μια δήλωσή της για να την επαναλάβει. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Καβογιάννη έκανε ένα σαρδάμ και ξαναείπε όλη τη φράση μιας και ήξερε ότι είναι μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή αλλά ο Γρηγόρης της έκανε τότε πλάκα με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει άφωνη!

Ο διάλογος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που άφησε «κάγκελο» την ηθοποιό

Η Μαρία του είπε: «Δεν είναι ζωντανό, έτσι;», με τον Γρηγόρη να απαντά ως εξής: «Ζωντανά είμαστε! Είμαστε στον αέρα, δεν μπορούμε να κόψουμε τώρα αφού είμαστε live». Και τότε η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε αμήχανα: « Ζωντανά είμαστε;» με τον παρουσιαστή να τη ρωτά: « Δεν έχεις δει ποτέ την εκπομπή, έτσι;»! Και η Μαρία είπε: «Μου είπαν ότι δεν είναι ζωντανό». Ο δε Γρηγόρης συνέχισε την πλάκα λέγοντας: «Συγκεκριμένα για εσένα το κάναμε ζωντανό».

Η Μαρία Καβογιάννη τότε είπε: «Πολύ… χαίρομαι!» και ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σχολίασε: «Νόμιζες ότι ήταν μαγνητοσκοπημένο; Ποιος σου το είπε αυτό;». Η ηθοποιός φανέρωσε πως έτσι της είπαν την ώρα που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της τόνιζε συνέχεια πως η εκπομπή από φέτος είναι ζωντανά και η ηθοποιός η οποία ήταν κάπως μαγκωμένη, εξέφρασε την άποψή της: «Μάλιστα, τώρα δεν θα μιλήσω καθόλου!». «Άντε, θα στο κάνω το χατίρι, μαγνητοσκοπημένο είναι», κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε τη φάρσα του παρουσιαστή που «πάγωσε» τη Μαρία Καβογιάννη:

Παράλληλα, μιλώντας για τις τηλεοπτικές επιτυχίες η Μαρία Καβογιάννη εξήγησε πως ο παράγοντας τύχη έπαιξε μεγάλο ρόλο, ενώ αναφέρθηκε και στα άμεσα επαγγελματικά της σχέδια που αφορούν στην παρουσίαση μιας ταξιδιωτικής εκπομπής στην ΕΡΤ με συμπαρουσιάστρια τη Μαρία Λεκάκη αλλά και τη συνεργασία με τη Μαρία Κίτσου στη θεατρική παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι» στο θέατρο Παλλάς σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments