Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Βρήκε τι να κάνει τα πρωινά της τώρα που δεν εργάζεται

Ελένη Μενεγάκη: Βρήκε τι να κάνει τα πρωινά της τώρα που δεν εργάζεται
Ελένη Μενεγάκη: Το σίγουρο είναι πως στη διάθεσή της έχει πολύ ελεύθερο χρόνο.

Μετά από χρόνια συνεχούς δουλειάς και τηλεοπτικής παρουσίασης, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε το καλοκαίρι που μας πέρασε ότι θα απέχει από την ελληνική τηλεόραση.

Φέτος επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα

Η γνωστή παρουσιάστρια φέτος επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα, καθώς αποφάσισε να μείνει μακριά από τα τηλεοπτική δρώμενα. Και αυτό σημαίνει πως η νέα καθημερινότητά της είναι διαφορετική από αυτή που είχε μάθει και συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια που εργαζόταν. Μάλιστα, αυτό «παραδέχεται» και σε ανάρτησή της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram για τη νέα της καθημερινότητα μακριά από την τηλεόραση και τα παιδιά στο σχολείο.

Χωρίς παιδιά και δίχως τηλεοπτικές υποχρεώσεις, ο ελεύθερος χρόνος είναι μπόλικος

Μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, η Ελένη Μενεγάκη έχει πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό της. Και τώρα που άνοιξαν και τα σχολεία, τα πρωινά είναι μόνη της, όπως δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες για το πώς περνάει τα πρωινά της χωρίς παιδιά και τηλεοπτικές υποχρεώσεις.

«Όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο, αν δεν εργάζεσαι, μπορείς να περπατήσεις και να γυμνάσεις για λίγο το σώμα σου και να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου … στις σκέψεις σου! Καλημέρα πάντα με χαμόγελο και θετικές σκέψεις». Αυτό έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει τις δύο φωτογραφίες. Άλλωστε, φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που υποδέχτηκε τον Σεπτέμβριο και το φθινόπωρο γενικά, στο αγαπημένο της νησί, στην Άνδρο. «Καλώς ήρθες Σεπτέμβρη! Πρώτη φορά σε υποδέχομαι στην παραλία μετά από παρά πολλά χρόνια», είχε γράψει στην ανάρτηση που έκανε στις αρχές του μήνα.

Να θυμίσουμε πως η καταξιωμένη Ελληνίδα παρουσιάστρια και επιχειρηματίας και πρώην ηθοποιός η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την παρουσίαση πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών στην ιδιωτική τηλεόραση, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό μέσα σε ένα ιδιαιτέρως φορτισμένο κλίμα, ξεσπώντας σε δάκρυα στην τελευταία της εκπομπή στον Alpha, αν και ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments