Πολιτική

Χαρδαλιάς για Κουμουτσάκο: «Όλοι χριστιανοί είμαστε αλλά δεν το επιδεικνύουμε»

Χαρδαλιάς για Κουμουτσάκο: «Όλοι χριστιανοί είμαστε αλλά δεν το επιδεικνύουμε»
Χαρδαλιάς για Κουμουτσάκο: «Όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα», ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Την επιλογή του αναπληρωτή Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου να κοινωνήσει, σχολίασε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου κατά την ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» τόνισε ο υφυπουργός χωρίς να αναφέρει το όνομα του Γιώργου Κουμουτσάκου.

Ο κ. Χαρδαλιάς πρόσθεσε:

«Όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα». Θυμίζουμε πως μια άλλη εικόνα από αυτή που είναι ευρέως γνωστή εξέπεμψε χθες ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουμουτσάκος πήγε να κοινωνήσει στην Αγία Σοφία Νέου Ψυχικού, χωρίς μέτρα προφύλαξης

Την ημέρα που ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, δήλωνε στον ΣΚΑΪ ότι η θεία κοινωνία, με τον τρόπο που ακολουθείται μέχρι σήμερα, ενισχύει την ανεξέλεγκτη διασπορά του κορωνοϊού, ο Γιώργος Κουμουτσάκος πήγε να κοινωνήσει στην Αγία Σοφία Νέου Ψυχικού, χωρίς μέτρα προφύλαξης.

Την είδηση και την φωτογραφία ανήρτησε το σάιτ Romfea.gr, το οποίο εξειδικεύεται στα εκκλησιαστικά θέματα και παρουσίασε την επιλογή του Γιώργου Κουμουτσάκου να κοινωνήσει χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης ως «απάντηση στον καθηγητή Δερμιτζάκη για την Θεία Κοινωνία».

Τα «μαζεύει» ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Σχεδόν ταυτόχρονα με την απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά, ο Γιώργος Κουμουτσάκος με ανακοίνωσή του, έσπευσε να δηλώσει τη λύπη του για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τη φωτογραφία που τον απεικονίζει να λαμβάνει Θεία Κοινωνία, χωρίς προφυλάξεις, εξέφρασε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας», έγραψε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στο Twitter.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments