Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [18/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [18/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [18/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [18/09/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε πιο ομιλητικοί από όσο συνήθως. Ενδέχεται να συζητήσετε κάποια ζητήματα που προέκυψαν πρόσφατα στη σχέση σας. Αναρωτηθείτε αν το ταίρι σας θέλει πραγματικά να ακούσει όλα όσα έχετε να πείτε. Προσπαθήστε να μιλήσετε για κάτι λίγο πιο χαρούμενο.

Ταύρος 

Σήμερα ενδεχομένως να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο από το παρελθόν, με το οποίο θα διαπιστώσετε ότι τώρα έχετε πολλά περισσότερα κοινά. Το μόνο που μπορεί να τον/την απωθήσει, είναι η τάση σας να κάνετε μονόλογο αντί για διάλογο. Διευθετήστε το και όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμοι

Υπάρχει κάποιο ζήτημα που πρέπει πάση θυσία να συζητήσετε με το ταίρι σας. Συγκρατείστε εδώ και καιρό αλλά πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να θέσετε απευθείας τα θέματα που σας απασχολούν. Οι ερωτήσεις που θα προκύψουν από εκεί και πέρα, θα απαντηθούν σύντομα.

Καρκίνος

Δεν έχετε διάθεση για σοβαρές συζητήσεις σήμερα. Προτιμάτε κάτι ανάλαφρο και διασκεδαστικό. Ωστόσο, εσείς και ο/η σύντροφός σας πρέπει να μιλήσετε για ένα συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου να ξέρετε πού στέκεστε. Στην αρχή η ατμόσφαιρα θα είναι λίγο βαριά αλλά στο τέλος θα είστε σε θέση να γελάτε με όλα αυτά. svg%3E

Λέων 

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την διασκέδαση. Ωστόσο, το ταίρι σας μπορεί να παρεξηγήσει την αίσθηση του χιούμορ σας και να καταστρέψει το ρομαντικό κλίμα μεταξύ σας. Εξηγήστε του/της ότι δεν ήταν κάτι προσωπικό. Ίσως φταίει η ξεχωριστή στάση ζωής σας, που επιτρέπει να βλέπετε την αστεία πλευρά ακόμη και στις πιο σοβαρές καταστάσεις.

Παρθένος

Η σημερινή είναι μια μέρα που θα θυμάστε για διάφορους λόγους. Ίσως μια συζήτηση που σχετίζεται με το παρελθόν, σας φέρει την ανάμνηση κάποιου ατόμου που συνδέεται με το παρόν σας. Μπορεί να αισθανθείτε την επιθυμία να επικοινωνήσετε ξανά μαζί του. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης.

Ζυγός 

Οι συζητήσεις σήμερα είναι το κλειδί για μια ενδεχόμενη ερωτική συνάντηση. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να προκύψει μια μικρή σύγκρουση για ζητήματα στα οποία έχετε αντίθετες απόψεις. Μην αφήσετε κάτι τέτοιο να εμποδίσει την επικοινωνία σας. Το ότι δεν συμφωνείτε σε όλα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε μαζί.

Σκορπιός

Μπορείτε να μιλάτε όσο θέλετε αλλά ένα ζήτημα σήμερα έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι κάτι που συνδέεται με το παρελθόν και ειδικά με την συμπεριφορά σας σε κάποιες περιστάσεις. Παρόλο που μπορεί να μην σας φαίνεται πολύ σημαντικό, πρέπει να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας για αυτό. Έτσι θα απομακρύνετε τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να έχει. svg%3E

Τοξότης 

Μια συζήτηση που θα κάνετε σήμερα, θα αποδώσει τόσο καλά που δεν θα το πιστεύετε. Το άτομο που θα μιλήσετε, ταιριάζει απόλυτα στις προσδοκίες σας για τον/την ιδανικό/ή ερωτικό/ή σύντροφο. Μην φοβάστε ότι θα χάσετε αυτή την καταπληκτική ευκαιρία. Είναι και εκείνος/η το ίδιο εντυπωσιασμένος/η με εσάς.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει πολλές επιλογές και οι περισσότερες θα έρθουν μέσω της συζήτησης με καινούργια άτομα. Ενδεχομένως να προκύψει και μια μικρή σύγκρουση. Δεν θα είναι όμως για κακό. Η ένταση που θα προκληθεί, θα μετατραπεί σε πάθος πολύ σύντομα.

Υδροχόος

Μια συγκεκριμένη συζήτηση σήμερα, θα φέρει στο φως λεπτομέρειες για ένα γεγονός που συνέβη πολύ καιρό πριν. Ωστόσο, θα πρέπει να το συζητήσετε τώρα: Μπορεί να έχει άμεσο αντίκτυπο, σε κάτι που εσείς και το ταίρι σας θέλετε να κάνετε μαζί. Μην αγχώνεστε. Όλα θα εξελιχθούν καλύτερα από το αναμενόμενο.

Ιχθύες

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει πάθος και ένταση στην σχέση σας. Αλλά μην το θεωρείτε κάτι δεδομένο. Θα πρέπει να προσπαθήσετε για αυτό. Αφήστε πίσω σας ταμπού και προκαταλήψεις και δείξτε στο ταίρι σας πόσο σας αναστατώνει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments