Lifestyle

Μιχάλης Σαράντης Αγγελική: Ερωτευμένη η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha

Μιχάλης Σαράντης Αγγελική: Ερωτευμένη η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha
Μιχάλης Σαράντης Αγγελική: Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως εκείνος και η αγαπημένη του μένουν μαζί.

Η πρωταγωνίστρια της νέας τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Αγγελική», είναι ερωτευμένη με γνωστό ηθοποιό.

Η Μαίρη Μηνά έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο πριν λίγες ημέρες, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του καναλιού «Aγγελική». Η ηθοποιός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών έχοντας αποφοιτήσει το 2016 και πτυχιούχος κοινωνική λειτουργός του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα, αλλά τα καλοκαίρια της τα περνούσε στην Πάρο ενώ δούλεψε κιόλας για πολλά χρόνια στη Σουηδία σε θέατρο ατόμων με ειδικές ικανότητες. Και τώρα είναι η πρωταγωνίστρια της πολλά υποσχόμενης τηλεοπτικής σειράς που έχει αγαπηθεί από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά μόνο στην επαγγελματική της ζωή αλλά και στην προσωπική καθώς η Μαίρη Μηνά είναι- τα τελευταία δύο χρόνια περίπου- ζευγάρι με τον επίσης καταξιωμένο ηθοποιό, Μιχάλη Σαράντη.

Όσοι τους ζουν από κοντά λένε πώς ακόμη και όταν έγινε γνωστή η σχέση τους, εκείνοι εξακολουθούσαν να την κρατούν σε χαμηλούς τόνους και να μιλούν μέσα από την τέχνη τους, χωρίς να αναφέρονται στον έρωτά τους που συνεχώς δυναμώνει. Μάλιστα, ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε στην εφημερίδα Real News, και αποκάλυψε πως εκείνος και η αγαπημένη του, Μαίρη Μηνά μένουν κάτω από την ίδια στέγη. «Μένουμε μαζί με τη Μαίρη και την καμαρώνω! Στο θέατρο, εδώ και καιρό, και τώρα στην τηλεόραση. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Αυτό τα λέει όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments