Video

Θανάσης Ευθυμιάδης Instagram: Χορεύει πυρρίχιο μόνος και ξυπόλητος στην καταρρακτώδη βροχή

Θανάσης Ευθυμιάδης Instagram: Χορεύει πυρρίχιο μόνος και ξυπόλητος στην καταρρακτώδη βροχή
Θανάσης Ευθυμιάδης Instagram: Ο ηθοποιός αψηφά τον «Ιανό» και χορεύει απολαμβάνοντας τη βροχή.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να χορεύει μόνος και ξυπόλητος στην καταρρακτώδη βροχή.

Τι και αν η κακοκαιρία «Ιανός» έχει προκαλέσει πολλές καταστροφές σε όλη την Ελλάδα; Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πολλάκις έχει εκφράσει την αγάπη και τον θαυμασμό του για τη φύση, φαίνεται να απολαμβάνει τη βροχή. Την ώρα που ο «Ιανός» έχει προκαλέσει μεγάλες ζημιές τόσο στο Ιόνιο όσο και στη Θεσσαλία, ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέλησε να απολαύσει την βροχή.

Έτσι, ανέβασε στον επίσημο και προσωπικό του λογαριασμό στο τόσο γνωστό και αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης των celebriteis, ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει τη βροχή χορεύοντας ξυπόλητος. «Πυρρίχιος στη βροχή. Μόνος μου. Μέχρι να ξαναεπιτραπεί να σφίξω τα χέρια των συγχορευτών μου στον σύλλογο Ποντίων Σουρμένων», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το προφίλ του στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“And the ones who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.” -Nietzsche Πυρριχιος στη βροχή. Μόνος μου. Μέχρι να ξανάεπιτραπεί να σφιξω τα χέρια των συνχορευτων μου στον σύλλογο Ποντίων Σουρμενων! @giorgos.sarafidis 🙏👍😍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις

Μάλιστα, η ανάρτησή του αυτή συγκέντρωσε πολλά σχόλια με τους ακολούθους του να σπεύδουν να τον συγχαρούν για τον χορό του και την αγάπη του στην παράδοση. Ενδεικτικό είναι πως μέσα σε λίγες ώρες έχει συγκεντρώσει πάνω από εβδομήντα χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες σχόλια τόσο από Έλληνες celebrities που ενθουσιάστηκαν με το βίντεό του όσο και από τους followers του που θαύμασαν την κίνησή του αυτή.

Άλλωστε, συγκέντρωσε κοντά στα 430 σχόλια, αριθμό – ρεκόρ σε δημοσίευσή του. «Θανασάρα μου, ψυχάρα μου», σχολίασε η Νίνα Λοτσάρη. «Πολύ φίλος μου», έγραψε η Άντα Λιβιτσάνου ενώ η Μαρία Κορινθίου απάντησε το εξής: «Πόσο μου αρέσει και εμένα η βροχή, την αγαπώ… Και ο περισσότερος κόσμος τη φοβάται…. Αλλά η βροχή είναι ζωή, καθαρότητα και κάθαρση μαζί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments