Video

Το απόλυτο κόλπο για να μην θολώνει ποτέ ο καθρέπτης του μπάνιου

Το απόλυτο κόλπο για να μην θολώνει ποτέ ο καθρέπτης του μπάνιου
Με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγείτε από τους ενοχλητικούς υδρατμούς στον καθρέπτη του μπάνιου σας.

Είναι συχνό φαινόμενο όταν κάνουμε μπάνιο, ο καθρέπτης να θολώνει, ειδικά τις κρύες ημέρες του χειμώνα που θέλουμε να απολαύσουμε ένα καυτό μπάνιο, ο καθρέπτης μας… δεν μας κάνει τη χάρη. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα κολπάκι το οποίο θα σας βοηθήσει να έχετε πάντα καθαρό τον καθρέφτη του μπάνιου σας από  τα νερά και τους υδρατμούς.

Αναμφισβήτητα, υπάρχουν πολλά απλά τρικ που μπορούν να μας λύσουν τα χέρια και να συμβάλλουν στην  καθημερινότητα μας. Χρηστικές συμβουλές για όλους και ιδέες για το πως θα οργανώσουμε καλύτερα το σπίτι μας και την εργασία μας. Στην προκειμένη περίπτωση σας παραθέτουμε αυτό που θα απαλλάξει τον καθρέπτη μας από τους ανεπιθύμητους υδρατμούς.

Τι είναι όμως αυτό που θα κάνει τον καθρέπτη του μπάνιου να μην θολώνει, θα αναρωτηθείτε πολλοί από εσάς. Κι όμως η απάντηση είναι απλή, αυτό που θα χρειαστείτε είναι  μόνο λίγος αφρός ξυρίσματος, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να κάνει θαύματα. Απλώστε λοιπόν, λίγο στην παλάμη σας ή σε ένα πανί  αφρό ξυρίσματος και περάστε με αυτόν τον καθρέπτη του μπάνιου σας.

Στη συνέχεια σκούπισε τον με ένα καθαρό πανί μέχρι να αποκτήσει τη γνωστή του γυαλάδα. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι σχεδόν βέβαιο πως θα σας εντυπωσιάσει. Όταν θα κάνετε ξανά μπάνιο, όσο καυτό και να είναι το νερό, ο καθρέπτης σας θα παραμείνει αστραφτερός και καθαρός από υδρατμούς.

Δείτε λοιπόν στο βίντεο που ακολουθεί πως θα καθαρίσετε τον καθρέπτη του μπάνιου σας από τους υδρατμούς, όταν κάνετε μπάνιο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments