Ελλάδα

Η Άννα Βίσση έβγαλε τραγούδι για τον Ζακ Κωστόπουλο

Η Άννα Βίσση έβγαλε τραγούδι για τον Ζακ Κωστόπουλο
Άννα Βίσση: Στα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, η δίασημη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τραγούδι αφιερωμένο στην μνήμη του. Τα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν για να καλύψουν τα έξοδα του δικαστικού αγώνα που δίνει η οικογένεια και οι φίλοι του Ζακ.

Η Άννα Βίσση μας παρουσιάζει το καινούριο της τραγούδι μετά από καιρό, που αφορά τον Ζακ Κωστόπουλο. Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια παίρνει θέση για τη δολοφονία του Ζακ ή Zackie και ταυτόχρονα παίρνει θέση ενάντια στην ομοφοβία και τον σεξισμό. Το βίντοκλιπ κυκλοφόρησε σήμερα, ανήμερα της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου πριν από δύο χρόνια στο κέντρο της Αθήνας. Μια δολοφονία που καταγράφηκε σε βίντεο και άνοιξε πλατιά την συζήτηση για τα δικαιώματα και τις επιθέσεις στην ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητα.

Η δίγλωσση μπαλάντα που κυκλοφόρησε η Άννα Βίσση ονομάζεται το «Τρομαγμένο Μου» και είναι αφιερωμένο στον ακτιβιστή και καλλιτέχνη Ζακ/ Zackie. Το τραγούδι, σε μουσική Γιώργου Καλογερόπουλου και στίχους Λίνας Δημοπούλου, κυκλοφορεί από την Panik Gold, μαζί με music video, σήμερα, δύο χρόνια μετά το τραγικό συμβάν.

Την οπτικοποίηση του «Τρομαγμένο Μου», που έγινε no1 στο iTunes chart σε λιγότερο από 12 ώρες από την κυκλοφορία του, υπογράφουν ο Γιώργος Καλογερόπουλος και ο Αντώνης Morgan, ενώ τη χορογραφία η Εύη Τσακλάνου. Τα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν στην κάλυψη των δικαστικών εξόδων. Αξίζει να σημειωθεί, πως η δίκη για το συμβάν, θα ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου, στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, με κατηγορούμενους τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και έναν μεσίτη, καθώς και τέσσερις αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο την ώρα του περιστατικού.

Μαζική η χθεσινή πορεία στην μνήμη του Ζακ

Χιλάδες συγκεντρώθηκαν με συνθήματα κατά της ομοφοβίας και του ρατσισμού, χθες στο κέντρο της Αθήνας. Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα δύο χρόνια που κλείνουν σήμερα από την μέρα που ο Ζακ Κωστόπουλος ή Ζackie άφησε την τελευταία του πνοή στην οδό Γλάδστωνος μετά από άγρια επίθεση που δέχτηκε. Δύο χρόνια μετά μεγάλη διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας που ξεκίνησε από την οδό Γλάδστωνος, όπου κατέληξε ο Ζακ Κωστόπουλος και ολοκληρώθηκε στα Προπύλαια. Οι διαδηλωτές ζητάνε δικαιοσύνη για τον Ζακ, και φώναξαν συνθήματα κατά της ομοφοβίας και του σεξισμού. Παρούσα στη διαδήλωση και η Μάγδα Φύσσα ενώ στην πορεία υπήρξαν συνθήματα για τον Παύλο Φύσσα και την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments