Lifestyle

Ευγενία Δημητροπούλου Ήλιος: Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΑΝΤ1 αποκαλύπτεται

Ευγενία Δημητροπούλου Ήλιος: Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΑΝΤ1 αποκαλύπτεται
Ευγενία Δημητροπούλου Ήλιος: Η όμορφη ηθοποιός παραδέχεται πως «ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη και πηγή δημιουργίας».

Η Ευγενία Δημητροπούλου πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τη δυνατή πλοκή της.

Έτσι, μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ευγενία Δημητροπούλου στη Real life και τη Νίκη Κώτσου με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Ήλιος». Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Έχεις βάλει τον εαυτό σου στον ρόλο της μητέρας; Τι συναισθήματα και σκέψεις έχεις γι’ αυτό;

Κατά καιρούς, ναι. Θεωρώ, πάντως, πως η μητρότητα είναι ένα ταξίδι που είναι συνδυασμός συγκυριών, τύχης, σύμπαντος και αγάπης. Εύχομαι κάποια στιγμή να το ζήσω.

Τι σου λείπει;

Αυτή την περίοδο η αγκαλιά και η επαφή με τους δικούς μου ανθρώπους, που λόγω ιού είναι περιορισμένη, φιλτραρισμένη και όχι ανέμελη.

Μπορείς χωρίς τον έρωτα στη ζωή σου;

Για εμένα ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη και πηγή δημιουργίας, αλλά εννοείται πως δεν υπάρχει πάντα στη ζωή μου. Το σίγουρο είναι πως, όταν κάτι τελειώνει, θέλω τον χρόνο μου να σκεφτώ, να αναλύσω, να τακτοποιήσω το μέσα μου και, αφού νιώσω και πάλι ολόκληρη, να είμαι έτοιμη για ένα νέο ταξίδι.

Ποιο είναι το μότο σου; Θα μας το αναλύσεις;

«Στο τέλος όλα θα είναι καλά. Αν δεν είναι καλά, δεν είναι το τέλος». Με βοηθάει πολύ, όταν με παίρνει από κάτω, να ξανασηκώνομαι.

Ποια είναι η Λήδα Βασιλείου;

Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Λήδα Βασιλείου που είναι ευαίσθητη αλλά δυνατή, θαρραλέα, βαθιά συναισθηματική, έξυπνη, δυναμική, όμορφη και δοτική. Επιβιώνει χωρίς να μεμψιμοιρεί. Αντισυμβατική, αρνείται τους συμβιβασμούς, έντονη προσωπικότητα που δεν μπαίνει σε καλούπια. Η Λήδα γυρίζει στην πόλη που γεννήθηκε μετά από 18 χρόνια απουσίας, μαζί με τον 16χρονο γιο της, τον Πέτρο, για να κλείσει έναν κύκλο που άνοιξε όταν έφυγε γεμάτη ενοχές μακριά από την οικογένειά της και τον άντρα που αγαπούσε, τον Φίλιππο. Επιστρέφοντας, όμως, βρίσκεται κατηγορούμενη για τον φόνο του καλύτερού της φίλου και έρχεται αντιμέτωπη με όλα όσα προσπάθησε να αποφύγει όταν έφυγε από εκεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments