Lifestyle

Τζένιφερ Λόπεζ: Γύρισε τον χρόνο πίσω και άναψε φωτιές η καλλονή

Τζένιφερ Λόπεζ: Γύρισε τον χρόνο πίσω και άναψε φωτιές η καλλονή
Τζένιφερ Λόπεζ: Δεν ξεχνά το περυσινό ντελίριο που προκάλεσε στο διαδίκτυο με το πράσινο φόρεμα Versace η γνωστή τραγουδίστρια.

Ακριβώς 365 ημέρες έχουν περάσει από τότε που η διάσημη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ έκλεισε το fashion show της Donatella Versace για την κολεξιόν Άνοιξη 2020, φορώντας το iconic φόρεμα που είχε φορέσει 19 χρόνια πριν, δηλαδή το 2000, στα Grammy. Η Λατίνα σταρ θέλοντας να μας θυμίσει τη συγκλονιστική αυτή στιγμή της ζωής της, δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα video από το συγκεκριμένο fashion show, προκαλώντας πανικό.

Μάλιστα συνόδευσε την ανάρτηση με την εξής λεζάντα: «Επιστροφή σε αυτήν την αξέχαστη πασαρέλα πριν από ένα χρόνο».

View this post on Instagram

Throwback to this unforgettable catwalk one year ago! 🌿✨ @versace @donatella_versace

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζένιφερ Λόπεζ αφήνει τους ακολούθους της με το στόμα ανοιχτό. Πρόσφατα φρόντισε να μας δείξει την οικογενειακή της ευτυχία…κρεμασμένη στα δέντρα. Η ίδια ντυμένη με ένα λευκό, αέρινο, μακρύ φόρεμα και μπότες, όπως και ο Arod με λευκό μπλουζάκι και παντελόνι, πόζαραν μπροστά από ένα μεγάλο δέντρο. Τα παιδιά τους, (Έμμε και Μαξ και Νατάσα και Έλλα) κρεμασμένα στα κλαδιά του δέντρου, επίσης με λευκά ρούχα.

«Είμαστε κάτι σαν δίδυμα. Είμαστε το ίδιο ζώδιο, Λέων, με καταγωγή από τη Νέα Υόρκη, και οι δύο Λατίνοι και καμιά εικοσαριά ακόμη πράγματα», λέει η διάσημη τραγουδίστρια στην κοινή συνέντευξη που έδωσε με τον σύντροφό της στο περιοδικό Vanity Fair.

«Τον καταλαβαίνω με έναν τρόπο που πιστεύω δεν θα μπορούσε κανείς άλλος, κι αυτός εμένα επίσης με τον ίδιο τρόπο. Στα 20 του έκανε επιτυχία κλείνοντας το ακριβότερο συμβόλαιο μπέιζμπολ της εποχής. Εγώ τότε είχα κάνει ένα άλμπουμ και μια ταινία που έγιναν νούμερο ένα. Και οι δυο είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας στην ηλικία των 30 και μέχρι τα 40 μας είχαμε περάσει πολλά. Αλλά το σημαντικότερο ήταν πως είχαμε δουλέψει με τους εαυτούς μας» είχε πει για τη σχέση της σε συνέντευξή της στο Vanity Fair η διάσημη τραγουδίστρια.

Όσο για το πώς γνωρίστηκαν; «Έτρωγα στο Μπέβερλι Χιλς όταν τον είδα να περνά έξω από το εστιατόριο. Σχεδόν ούρλιαξα το όνομά του για να με ακούσει, αλλά γενικά είμαι πολύ ντροπαλή σε κάτι τέτοια. Βγήκα έξω, πήγα κοντά του και τον σκούντηξα στην πλάτη. Θυμάμαι να γυρίζει και να με κοιτάζει με απορία, επειδή τότε έκανα ένα promo για το σόου μου «Shades of Blue», οπότε φορούσα ακόμη το κοστούμι του ρόλου, μποτάκια, τζιν παντελόνι και περούκα με κοντά μαλλιά. Του λέω, «Η Τζένιφερ είμαι». Και εκείνος μου απάντησε, «Δείχνεις πολύ όμορφη»».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments