Ελλάδα

Δολοφονία ηλικιωμένου Πέραμα: Εξιχνιάστηκε από τις Αρχές – Συγγενής του θύματος ο δράστης

Δολοφονία ηλικιωμένου Πέραμα: Εξιχνιάστηκε από τις Αρχές – Συγγενής του θύματος ο δράστης
Δολοφονία ηλικιωμένου Πέραμα: Πριν από ένα μήνα περίπου έγινε γνωστό ότι ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος σπίτι του. Οι Αρχές ανακάλυψαν ότι δεν ήταν ατύχημα αλλά δολοφονία, και τελικά έφτασαν να συλλάβουν τον δράστη.

Πριν από περίπου ένα μήνα μία είδηση είχε σοκάρει την κοινή γνώμη. Ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του που είχε πάρει φωτιά. Λίγη ώρα αργότερα η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή καθώς οι Αρχές πρόσεξαν ότι το θύμα είχε σημάδια που πρόδιδαν δολοφονία. Την επόμενη μέρα η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαίωνε πως ο άνδρας είχε δολοφονηθεί και η φωτιά μπήκε για να καλύψει τα ίχνη του δράστη.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σωρό του άτυχου άνδρα,  ο 80χρονος έφερε τραύμα από αιχμηρό όργανο στην τραχηλική χώρα, ενώ τα πράγματα στο σπίτι του ήταν ανακατωμένα. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Το χρονικό της υπόθεσης

Μερικές μέρες αργότερα η πυροσβεστική υπηρεσία καλείται για να σβήσει πυρκαγιά σε ΙΧ στο Σχιστό. Εκεί διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκε στο θύμα, τον 81χρονο ηλικιωμένο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να συμπεραίνουν ότι ο δράστης έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο γιατί πανικοβλήθηκε, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Η συγγένεια του θύματος με τον δράστη

Τελικά οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την υπόθεση και συνέλαβαν τον δράστη. Πρόκειται για έναν 35χρονο άνδρα που ήξερε τον ηλικιωμένο πολύ καλά. Ήταν ο βαφτισιμιός του και το κίνητρό του φαίνεται πως ήταν η ληστεία. Ο 35χρονος είχε διαρρήξει το σπίτι του ηλικιωμένου για να τον ληστέψει και όταν αυτό ς επέστρεψε χωρίς να τον περιμένει, τον μαχαίρωσε. Στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι για να καλύψει το έγκλημα και τα ίχνη του.

Όταν στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του ηλικιωμένου, και στην προσπάθειά του να το πυρπολήσει, προκλήθηκαν εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια του, και ο ίδιος κατέφυγε στο ΚΑΤ για να ζητήσει βοήθεια. Στην αστυνομική έρευνα συμμετείχαν και άνδρες του Τμήματος Εμβιασμών. Μετά τη σύλληψή του οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών θα τον οδηγήσουν αύριο Πέμπτη στον εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments