Ελλάδα

Σωτήρης Τσιόδρας: Οι δυο λόγοι που έφεραν την εξαφάνιση του

Σωτήρης Τσιόδρας: Οι δυο λόγοι που έφεραν την εξαφάνιση του
Σωτήρης Τσιόδρας: Σύμφωνα με ρεπορτάζ ο γνωστός καθηγητής διαφώνησε με την κυβέρνηση και αυτό τον έχει οδηγήσει μακριά από τις κάμερες.

Όταν η πανδημία άρχισε να εξαπλώνεται στη χώρα μας και όλοι γνωρίζαμε ελάχιστα για τον ιό, ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν αυτός που μπήκε στα σπίτια μας και μας έδωσε να καταλάβουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ήταν ο πιο δημοφιλής Έλληνας. Μάλιστα δεν είναι λίγο αυτοί που πιστεύουν ότι ο τρόπος που κέρδισε τους πολίτες έπαιξε σημαντικό ρόλο για να πειθαρχήσει ο κόσμος για να βγει η χώρα νικήτρια από το πρώτο κύμα της πανδημίας.

Μετά την αύξηση των κρουσμάτων επανήλθε η ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Ωστόσο οι εμφανίσεις του Σωτήρη Τσιόδρα στην τηλεόραση άρχισαν να λιγοστεύουν. Τότε τα δημοσιεύματα μιλούσαν για αντιπαράθεση με την κυβέρνηση. Αυτό είχε διαψευστεί και ο γνωστός καθηγητής συνέχισε να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πως θα πρέπει να κινηθεί η χώρα το επόμενο διάστημα. Βέβαια όσο ο κόσμος δεν τον βλέπει στις οθόνες του τόσο αυξάνονται οι φήμες.

Τι οδήγησε τον Τσιόδρα να απέχει από τις ενημερώσεις

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ο Σωτήρης Τσιόδρας επέλεξε να μη βγει μπροστά στις κάμερες καθώς είναι αντίθετος με κάποια από τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση. Αυτό υποστήριξε στην τηλεόραση του STAR η δημοσιογράφος η Κάτια Μακρή. Συγκεκριμένα ο λοιμωξιολόγος ήταν κάθετα αντίθετος με την αύξηση των μαθητών στις αίθουσες διδασκαλίας, ενώ έκρινε ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να ακολουθήσει άλλη λύση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

«Στην πραγματικότητα ο κ. Τσιόδρας έχει διαφωνήσει δυο φορές με κυβερνητικές αποφάσεις και όλοι οι επιδημιολόγοι ήταν μαζί του. Η πρώτη ήταν για τα σχολεία και τα τμήματα των 25 παιδιών, για τα οποία επέμενε να είναι στους 15 μαθητές το όριο. Και η δεύτερη φορά για την πληρότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς επέμενε να είναι στο 50%», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος του STAR.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: Τίποτα από τα δύο δεν έγινε για λόγους οικονομικούς. Κι επειδή δε θέλει να γίνει πολιτικός, πήγε στα μετόπισθεν της μάχης. Είναι εμφανές όμως ότι λείπει. Είναι ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο ξέφωτο τον Μάρτιο, που τον εμπιστευτήκαμε και μας έπεισε. Αν δε βγει και τώρα μπροστά, ίσως αργότερα να είναι πολύ αργά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments