Lifestyle

GNTM 3: Αυτά είναι τα αγόρια και τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι

GNTM 3: Αυτά είναι τα αγόρια και τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι
GNTM 3: Οι τέσσερις κριτές επέλεξαν την τελική 20άδα του διαγωνισμού.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τις συμμετέχουσες και τους συμμετέχοντες στο GNTM 3. Μετά από μία ιδιαίτερη φωτογράφιση με μαγιό και πολλά απρόοπτα, οι τέσσερις κριτές επέλεξαν την τελική 20άδα που μπαίνει στο σπίτι. Πρόκειται για δέκα αγόρια και δέκα κορίτσια, που από τις επόμενες ημέρες θα ριχτούν στην “μάχη” προκειμένου να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου στην Ελλάδα.

Οι 40 υποψήφιοι του φετινού GNTM που ξεχώρισαν, δοκιμάστηκαν στη δεύτερη φάση του bootcamp. Αγόρια και κορίτσια φόρεσαν λευκά μαγιό, ποζάροντας στην πισίνα για τον γνωστό φωτογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος ένας υποψήφιος κέρδισε το πολυπόθητο Golden Pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM 3.

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως η απόφαση των κριτών ήταν ομόφωνη και πως ο παίκτης που θα έμπαινε κατευθείαν στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να περάσει τη δοκιμασία, ήταν ο 18χρονος Κωνσταντίνος Τσεντολίνης. Το νεαρό μοντέλο ενθουσιάστηκε όταν άκουσε το όνομά του και ανέφερε χαρακτηριστικά: “Το συναίσθημα εκείνη την ώρα εκτοξεύτηκε από μέσα μου, χαρά, συγκίνηση, λίγο όλα μαζί, έτρεμα”. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι το Golden Pass είχε λάβει η Ελευθερία Καρναβά.

Οι υπόλοιποι 39 υποψήφιοι, “πάλεψαν” για να διεκδικήσουν τα 19 εισιτήρια που απέμεναν για το μεγάλο όνειρο της συμμετοχής στην τελική 20άδα του διαγωνισμού. Οι 20 παίκτες λοιπόν που πήραν το κλειδί για το σπίτι είναι οι: Κωνσταντίνος, Ηρακλής, Έντουαρντ, Αλεξάνδρα, Ειρήνη, Σήφης, Αντρέας, Ρασέλ, Ξένια, Μαρινέλα, Μαρία Αγάπη, Παρασκευή, Αιμιλιάνο, Παναγιώτης, Δήμος, Χρύσα, Ίρις, Λία, Εμμάνουελ και Παναγιώτης.

O εύζωνας που “κόπηκε”:

Από όλα τα μοντέλα που δεν πέρασαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού εντύπωση προκάλεσε το κόψιμο του Δημήτρη Κοκονάκη, ο οποίος θεωρούνταν και φαβορί. Με ύψος 1.90, καλογυμνασμένο κορμί και γλυκό χαμόγελο, ο 24χρονος γυμναστής και πρώην εύζωνας, κατάφερε να «κλέψει» την καρδιά των κριτών στις οντισιόν. Ο πατέρας του έχει βουλκανιζατέρ και όπως είχε πει στους κριτές κάποιες φορές πηγαίνει στο μαγαζί και τον βοηθάει.

Ο νεαρός κατάφερε να αποσπάσει τέσσερα «ναι» και να περάσει στο bootcamp, ωστόσο προς έκπληξη όλων, «κόπηκε» από τους κριτές, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media. O μοναδικός που πέρασε από την πεντάδα του 24χρονου ήταν ο Αιμιλιάνο Μάρκου, αφήνοντας τους υπόλοιπους απλά έκπληκτους. Οι κριτές δικαιολόγησαν την απόφασή τους λέγοντας πως η εν λόγω πεντάδα μοιάζει αρκετά στα χαρακτηριστικά, οπότε χρειάζονταν μόνο έναν.

Μετά τα εκατοντάδες μηνύματα που πήρε στο Instagram, ο κούκλος εύζωνας ανέβασε μία φωτογραφία φορώντας μόνο το Calvin Klein εσώρουχό του, στέλνοντας το εξής μήνυμα στις θαυμάστριές του: «Τα λόγια περιττά. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Σας ευχαριστώ για όλα» #gntm #gntmgr #gntm2020

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments