Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 9: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 24/09 – Η δίκη της Ελένης παίρνει απρόσμενη τροπή

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 9: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 24/09 – Η δίκη της Ελένης παίρνει απρόσμενη τροπή
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 9: Ο Παναγιώτης πείθει τον Σταμάτη να παίξουνε στα ζάρια το καφενείο.

Ο δικηγόρος της Ελένης σοκάρεται καθώς μαθαίνει το τι πραγματικά συνέβη την βραδιά του φόνου του Σέργιου και ανακοινώνει στην Ελένη την πρόθεση του να αποχωρήσει απ’ την υπεράσπιση της… Ο Προύσαλης ενημερώνει τον Νέστορα για μια δυσάρεστη εξέλιξη στην έρευνα τους για τον Κυπραίο, ενώ ο Παναγιώτης πείθει τον Σταμάτη να παίξουνε στα ζάρια το καφενείο. Με ποιανού το μέρος θα πάει η θεά τύχη;

Την επόμενη μέρα ένας νέος μάρτυρας έρχεται να καταθέσει στο δικαστήριο και η δίκη παίρνει μια απρόσμενη τροπή… Ένας καυγάς ανάμεσα στην Πηνελόπη και στον Κλεομένη θα πάρει επικίνδυνες διαστάσεις, ενώ η Ασημίνα ανακοινώνει στην Ανέτ μια αναπάντεχη απόφαση για τον γάμο της με τον Νικηφόρο. Ύστερα απ’ την κατάθεση του Μιλτιάδη, έρχεται η σειρά της Ελένης και ο δικηγόρος του Δούκα φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις των ενόρκων, όταν ο Κυπραίος ζητάει να καταθέσει, ανοίγοντας ξανά τον ασκό του Αιόλου στην πολύκροτη υπόθεση.

Ας θυμηθούμε τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο:

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό  τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Γιώργος Γάλλος, Θεοφανία Παπαθωμά, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Χρήστος Πλαΐνης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Αλίκη Αλεξανδράκη, Νίκος Ψαρράς, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Δανάη Λουκάκη. Στον ρόλο της Ανέτ Ρουσσώ η Κάτια Δανδουλάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments