Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [24/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [24/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [24/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα  για την Πέμπτη [24/09/20].

Κριός

Ακόμα κι αν νιώθεις παρεξηγημένη και καταβεβλημένη από διάφορα θέματα που αντιμετωπίζεις στην προσωπική σου ζωή, το ταίρι σου μπορεί να κάνει τις σωστές κινήσεις για να σου φτιάξει τη διάθεση. Είτε πρόκειται για μια ευγενική λέξη, μια στοργική χειρονομία ή μια ενθουσιώδη υποστήριξη, καλωσόρισέ την και αγκάλιασε την. Αξίζει να λάβεις υπόψη σου τώρα, τη στάση του εραστή σου σχετικά με την έμπνευση που μπορεί να σου προσφέρει και τον τρόπο που μπορεί να ανεβάσει τη διάθεσή σου

Ταύρος 

Αν δεν έχεις δείξει πρόσφατα την προσοχή που αναλογεί στη σχέση σου, τότε μια δραματική εξέλιξη, θα σε υποχρεώσει να επικεντρωθείς περισσότερο σ’ αυτή. Προφανώς οι προσωπικοί σου στόχοι είναι ιδιαίτερα σημαντικοί. Αλλά το ταίρι σου ίσως χρειάζεται την υποστήριξή σου αυτό το διάστημα. Μια μικρή προσωπική θυσία από την πλευρά σου μπορεί να μετατρέψει το δράμα….σε κάτι συγκινητικό.

Δίδυμοι

Η αποστασιοποίησή σου από ένα επαναλαμβανόμενο ζήτημα στη σχέση σου, δεν είναι σοφή κίνηση. Η αθόρυβη θεραπεία δεν πρέπει να είναι επιλογή. Αν δείξεις προθυμία να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει θα δεις πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα πίστευες. Οι ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας ανάμεσά σας, είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποκτήσεις τις απαραίτητες γνώσεις για το πώς να μετατρέψεις κάτι προβληματικό, σε κάτι εντελώς παθιασμένο τώρα.

Καρκίνος

Αν αισθάνεσαι πως ο αγαπημένος σου προσπαθεί να πιέσει όλα τα λάθος κουμπιά σου, τότε η αμυντική σου αντίδραση δεν είναι η απάντηση. Όλες οι σχέσεις επωφελούνται όταν δημιουργείται λίγος χώρος ανάμεσα στο ζευγάρι για ν’ αναπνεύσει…και η εστίαση στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, μπορεί να είναι μια σοφή επιλογή τώρα. Ο αμοιβαίος σεβασμός σε συνδυασμό με τα συμφωνημένα υγιή όρια, θα μπορούσαν να καταπραΰνουν την ένταση που επικρατεί, με πολλούς τρόπους. 

Λέων 

Μια απροσδόκητη εξέλιξη στα ερωτικά σου, θα χρειαστεί προσεκτικό χειρισμό. Μπορεί να είναι ένα θέμα που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Αν έχεις συνειδητοποιήσει πως δεν δείχνεις την απαραίτητη προσοχή στον αγαπημένο σου τελευταία, τότε σου δίνεται η ευκαιρία, να βάλεις τα ερωτικά σου σε πρώτη θέση στη λίστα προτεραιοτήτων σου. Οι συναισθηματικές και σωματικές σου ανάγκες, απαιτούν μεγαλύτερη προσπάθεια και προσοχή. Γι’ αυτό προσπάθησε να προσέξεις το μήνυμα. 

Παρθένος

Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου, πού χρειάζεται περισσότερο η προσπάθεια και η προσοχή σου. Όμως το ταίρι σου, θα έχει άλλες ιδέες, ειδικά αν θέλει να ξεπεράσει πράγματα που τον έχουν κουράσει στη σχέση σας. Αν τα ενδιαφέροντά σας ή οι ατζέντες σας συγκρούονται, τότε ίσως χρειαστεί να υπενθυμίσεις στον αγαπημένο σου, πως υπάρχουν υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν μπορούν να αποφευχθούν. Η δουλειά πρέπει να έρχεται πάντα πριν από την ευχαρίστηση….γιατί αυτή θα είναι πάντα εκεί και θα περιμένει! 

Ζυγός 

Αν κάτι στη σχέση σου δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θέλεις, μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου για την έλλειψη προόδου. Αν μη τι άλλο, έχεις ανάγκη από τρυφερή φροντίδα και χαλάρωση. Μπορεί να είναι μια στιγμή που είναι απαραίτητο να ξεπεράσεις τις αμφιβολίες σου και να επικεντρωθείς σε όσα είναι ισχυρά κι έντονα στο δεσμό σου. Επιβραδύνοντας λιγάκι για να συνειδητοποιήσεις πόσο ευγνώμον πρέπει να είσαι για τα καλά της σχέσης σου, θα είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

Σκορπιός

Η μεγάλη αποφασιστικότητα ή κάποιο από τα παλιομοδίτικα πείσματα του Σκορπιού, καλό θα είναι να αντικατασταθεί με ανοιχτή σκέψη κι ευελιξία σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου τώρα. Μπορεί να είσαι περισσότερο πρόθυμη να λάβεις υπόψη τις απόψεις του συντρόφου σου. Η διπλωματία και η αντικειμενικότητα τώρα, θα βοηθήσουν για να προοδεύσει η σχέση σου. Το να βλέπεις και τις δύο πλευρές μιας συγκεκριμένης ιστορίας, είναι το εισιτήριο για να διατηρηθεί η ισορροπία και η αρμονία στο δεσμό σου! 

Τοξότης 

Θα μπορούσες να το πεις όπως το βλέπεις… ή να προσφέρεις μια συμβουλή στο ταίρι σου που θα τον χαροποιήσει! Όμως αν το ταίρι σου χρειάζεται να προσγειωθεί ή να δει κάτι λογικά ή αντικειμενικά, τότε αυτή η ευθύνη θα βαρύνει τους ώμους σου. Το να του πεις αυτά που δεν θέλει ν’ ακούσει….σίγουρα δε θα είναι εύκολο. Όμως, η ακεραιότητα που θα προσφέρεις στη σχέση σου, θα ενισχύσει τη σοβαρότητα που θέλεις να δείξεις σ’ αυτή. 

Αιγόκερως

Πιθανόν να μην είναι συχνό φαινόμενο το γεγονός πως η αποφασιστικότητά σου εκδηλώνεται σαν δύναμη. Όμως να είσαι σίγουρη, πως αν δείξεις υπερβολική αποφασιστικότητα τώρα, δεν θα φανεί καθόλου σέξι στα μάτια του αγαπημένου σου. Όσο περισσότερο υποστηρίζεις τις πράξεις και τα λόγια σου, με έντονο πνεύμα και θετική στάση, τόσο πιο πρόθυμος θα είναι ο εραστής σου, να ακούσει και να καταλάβει την άποψή σου. Η καλοσύνη είναι αυτό που χρειάζεται, για να βοηθήσει τον σκοπό σου τώρα!

Υδροχόος

Μια αντιπαλότητα θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου τώρα. Τα να την αποφύγεις, ή να την εξαφανίσεις θα είναι η πιο σωστή κίνηση από μεριάς σου. Δεν χρειάζεται να κλιμακωθεί το άγχος, με τον τρόπο που είναι αποφασισμένο να κάνει. Αν αγκαλιάσετε και οι δύο το πνεύμα της συνεργασίας, η σχέση σας, μπορεί να γίνει πηγή άνεσης…. και όχι κάτι που θέλετε να αποφύγετε και οι δύο. 

Ιχθύες

Μια αίσθηση περιπέτειας ή μια διάθεση να ρισκάρεις στα ερωτικά σου, θα σε χαροποιήσει τώρα. Αν όμως η ευαισθησία αντικατασταθεί από ανυπομονησία ή από απερισκεψία, τότε να είσαι σίγουρη πως δεν θα τελειώσει καλά. Υπάρχει πιθανότητα να ξεφύγεις από τα όρια και να μετανιώσεις που ρίσκαρες. Γι’ αυτό επιβράδυνε τα πράγματα και απόλαυσε τη στιγμή! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments