Lifestyle

Παολίνα Διαμαντούλη: Το μοντέλο και επιχειρηματίας που μας εντυπωσιάζει

Παολίνα Διαμαντούλη: Το μοντέλο και επιχειρηματίας που μας εντυπωσιάζει
Παολίνα Διαμαντούλη: Εργάζεται ως μοντέλο από τα 19 της χρόνια με διεθνείς επιτυχίες.

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της χώρας μας με διεθνή καριέρα. Οι αναλογίες της, τα χρώματά της, τα μάτια της είναι όλα όσα αντιπροσωπεύει η μεσογειακή ομορφιά σε ένα μόνο κορίτσι. Τελειώνοντας το σχολείο η καλλίγραμμη και εντυπωσιακή Παολίνα Διαμαντούλη είχε ήδη ξεχωρίσει και γοητεύσει. Μετά το λύκειο έφυγε για την Αγγλία και το Λονδίνο με σκοπό να σπουδάσει χορό αφού τότε όνειρό της ήταν να γίνει χορογράφος σε μιούζικαλ. Η Ελλάδα της έλειπε όμως και αποφάσισε να επιστρέψει. Γράφτηκε στο Κολέγιο Deree προκειμένου να σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση.

Το μικρόβιο της μόδας που υπήρχε ανέκαθεν μέσα της κατάφερε τελικά να κυριαρχήσει σε οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική αναζήτηση. Εφτιαξε μόνη της το πρώτο της boοk και με προίκα ένα πανέμορφο λαμπερό πρόσωπο και ένα σώμα με τέλειες αναλογίες χτύπησε την πόρτα του πρακτορείου VN Models, όπου, φυσικά, έγινε αμέσως δεκτή – και μάλιστα με ενθουσιασμό. «Μάλλον είχα το θράσος του αδαούς», έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

«Χτύπησα την πόρτα χωρίς να φοβάμαι τίποτα, γνωρίζοντας ότι αξίζει να κυνηγάς τα όνειρά σου. Καλύτερα να ξέρεις ότι προσπάθησες, ακόμη κι αν σου περνά από το μυαλό ότι μπορεί να αποτύχεις, παρά να προστεθεί στη ζωή σου ένα ακόμη απωθημένο. Με αυτό το σκεπτικό έγινε και η αρχή. Το VN αποδείχτηκε για μένα πέρα για πέρα φιλόξενο». Κόρη του Μανώλη Διαμαντούλη, γνωστού για τη δραστηριότητά του στη νυχτερινή ΑΘήνα και Μύκονο με το θρυλικό Kalua μαζί με τον αδερφό της Σεμπάστιαν άνοιξαν το μαγαζί Zuka εκεί που στεγαζόταν το παλιό Kalua.

Η Παολίνα το καλοκαίρι το πέρασε στη Μύκονο εκεί που πριν από λίγα 24ωρα την εντόπισε και ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι να περπατά με το μοντέλο Πλάτων Παπαγιαννόπουλο. Η Παολίνα πλέον μοιράζει το χρόνο της μεταξύ των επιχειρήσεων και της πασαρέλας με μεγάλη επιτυχία, ενώ όλοι χαιρόμαστε να την απολαμβάνουμε βλέποντάς την.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments