Αθλητισμός

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-0

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-0
Βόλος - ΠΑΟΚ 0-0: Οι "ασπρόμαυροι" άφησαν δυο βαθμούς για δεύτερο συνεχόμενη παιχνίδι στη Super League.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στη 3η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ πέταξε ακόμη δύο βαθμούς καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Ο Αμπέλ Φερέιρα παρέταξε τον ΠΑΟΚ με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα προκειμένου να ξεκουράσει τους παίχτες του ενόψει του επαναληπτικού με την Κράσνονταρ, για τα πλέι-οφ του Champions League, ωστόσο οι επιλογές του δεν βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να φύγει με τους βαθμούς της νίκης.

Ο Βόλος προσπάθησε να αιφνιδιάσει με το… καλημέρα τον ΠΑΟΚ και στο 23΄ είχε την πρώτη του αξιόλογη ευκαιρία, όταν ο Περέα βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το σουτ του απομακρύνθηκε μετά από τάκλιν του Ίνγκασον. Στο 32΄, ο Τσόλακ κέρδισε το πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε μετά από έλεγχο του VAR, το οποίο υπέδειξε σωστά οφσάιντ.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ ανέβασε ταχύτητα και από το 50΄ μέχρι το 65΄ είχε τρεις ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Περέιρα, Πέλκα και Τσόλακ, αλλά καμία από αυτές δεν κατέληξε στα δίχτυα… Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να αξιοποιήσουν στον εναπομείναντα χρόνο τα λάθη στην άμυνά του Βόλου. Από ‘κει και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως λόγω των συνεχόμενων διακοπών. Στο 87’, ο Τζόλης απείλησε τον Γκαραβέλη με σουτ από το ύψος της περιοχής, ωστόσο έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στις καθυστερήσεις, η ομάδα του Φερέιρα κατασκήνωσε έξω από την περιοχή των γηπεδούχων και είχε 2 καλές στιγμές. Στο 97’, ο Νινούα σούταρε από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αντιπάλων, ενώ λίγο αργότερα ο Κούτσιας εκτέλεσε στην κίνηση από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, που σφράγισε τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) ανάμεσα στον μαχητικό Βόλο και τον άνοστο ΠΑΟΚ.

Κίτρινες: Περέα, Δουβίκας, Τέκιο, Γκουαροτσένα

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Περέα (50΄ Γκουαροτσένα), Μαρτίνες (58΄ Μπαρτόλο), Μπαριέντος (86΄ Κιάκος), Δουβίκας.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερφέιρα): Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Νινούα, Εσίτι (63΄ Ελ Καντουρί), Ουαγκέ (73΄ Κούτσιας), Περέιρα (64΄ Γιαννούλης), Πέλκας (56΄ Ζίβκοβιτς), Βρακάς (56΄ Τζόλης) , Τσόλακ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments