Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [26/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [26/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [26/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [26/09/20].

Κριός

Αν γίνεις λίγο πιο ανοιχτόμυαλη ή πιο δεκτική στην εξέλιξη της σχέσης σου, θα έχεις ευχάριστα αποτελέσματα. Όμως αν παραμείνεις στα δοκιμασμένα και τετριμμένα, θα είναι δύσκολο να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να συμβεί τώρα. Δεν χρειάζεται να κάνεις μεγάλα ή δραματικά βήματα. Αν όμως αποφασίσεις να δοκιμάσεις νέα «παθιασμένα νερά» θα δεις πως θα σε φέρουν σε μια νέα και συναρπαστική περιοχή.

Ταύρος

Οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει σύγχυση ή απογοήτευση στον συναισθηματικό σου κόσμο δεν είναι τόσο μοναδικό, όσο πιστεύεις πως είναι. Αν αγωνίζεσαι να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο ή ένα επαναλαμβανόμενο ζήτημα, τότε ήρθε η ώρα να το αμφισβητήσεις. Κάτι που σου προκάλεσε αμφιβολίες στο παρελθόν σχετικά με ένα παθιασμένο βήμα, θα είναι λιγότερο προβληματικό τώρα. Δείξε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να το αντιμετωπίσεις και να το απομακρύνεις.

Δίδυμοι

Όλοι γνωρίζουμε πώς ο δρόμος για την αληθινή αγάπη δεν είναι στρωμένος πάντα με ροδοπέταλα. Επομένως αν ένα παθιασμένο σχέδιο δεν ξεδιπλώνεται όπως ήθελες ή αν αντιμετωπίζεις εμπόδια στο δεσμό σου, προσπάθησε να δεις τις εξελίξεις, σαν ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ανατροπές, στροφές ή αναταράξεις στο ταξίδι σου. Αν η καρδιά σου λέει να εστιάσεις μόνο στον προορισμό, τότε αυτή τη φωνή πρέπει να ακούσεις.

Καρκίνος

Αυτό που ξεδιπλώνεται τώρα στην ερωτική σου ζωή μπορεί να σε οδηγήσει στο να ανακαλύψεις τι είναι καλύτερο για σένα. Πρέπει να ξέρεις πως θα είναι ωφέλιμο, αν αποδεχτείς πως η αγάπη απέναντι στον εαυτό σου είναι σημαντικότερη από την αυτοκριτική. Ανεξάρτητα από την έκταση του ιστορικού της ερωτικής σου ζωής, θα αντλήσεις μαθήματα, που αναμφίβολα θα σε βοηθήσουν. Και αν ο αγαπημένος σου χρειαστεί να το καταλάβει και να το αποδεχτεί, θα πρέπει να γίνει με τους όρους σου.

Λέων

Διάφορες προσαρμογές που πρέπει να γίνουν για να καλύψουν τις αλλαγές στη σχέση σου, πρέπει να θεωρηθούν σαν βήματα προόδου. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση ίσως πρέπει να γίνεις η φωνή της αισιοδοξίας στο δεσμό σου. Ο μοναδικός συνδυασμός σοφίας και υποστήριξης από μεριάς σου, μπορεί να είναι το τέλειο συστατικό, για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις ένα ερωτικό δεσμό τώρα.

Παρθένος

Υπάρχει ένα ισχυρό κοσμικό μάθημα που συνδέεται με το να εγκαταλείψεις ό, τι είναι παλιό και να αγκαλιάσεις ό, τι καινούργιο υπάρχει, σχετικά με τα ερωτικά σου. Άφησε τον εαυτό σου να νιώσει την απελευθέρωση, από την απόρριψη βαριών συναισθηματικών αποσκευών. Μια νέα εποχή ξεκινά στην ερωτική σου ζωή τώρα. Η αποδοχή ότι οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου έχουν εξελιχθεί μαζί σου, είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα για να την αγκαλιάσεις.

Ζυγός

Θα ωφεληθείς αν αξιολογήσεις τις προτεραιότητες της ζωής σου και του χρόνου που απαιτούν από σένα. Όσο περισσότερα διαγράφεις από τη λίστα σου, τόσο περισσότερο χρόνο δημιουργείς για να τον εκμεταλλευτείς με ότι ή όποιον, κάνει χαρούμενη την καρδιά σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ευθυγραμμιστείς με ένα ανανεωμένο παθιασμένο σκοπό. Η ζωή σου αξίζει περισσότερη ισορροπία και η δύναμη για να δημιουργήσεις την ελευθερία να απολαμβάνεις μεγαλύτερη ερωτική χαρά είναι αποκλειστικά δική σου!

Σκορπιός

Η στάση «ξέχνα τις συνέπειες» απέναντι στα ερωτικά σου, θα σε ωφελήσει ευχάριστα. Θα μπορούσες επίσης να υιοθετήσεις μια σοβαρή στάση απέναντι στον εραστή σου, και αν είσαι ελεύθερη είναι ώρα για να ζητήσεις αυτό που θέλεις. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση δείξε με πράξεις τι ακριβώς επιθυμείς να βιώσεις στη ερωτική σου ζωή.

Τοξότης

Θα μπορούσες πιθανώς να κάνεις πολλά άτομα χαρούμενα αν λάβεις υπόψη κάθε σχόλιο ή πρόταση που κάνουν για την ερωτική σου ζωή ή την επιλογή του συντρόφου σου. Αλλά είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι δεν είσαι υποχρεωμένη να το κάνεις. Οι ανάγκες, οι επιθυμίες και οι παθιασμένες φιλοδοξίες σου είναι δικές σου. Υπάρχουν τρόποι για να απορρίψεις ευγενικά αυτούς που ασκούν κριτική απέναντί σου και να κάνεις ταυτόχρονα αυτό που θέλεις.

Αιγόκερως

Ίσως χρειαστεί να στραφείς μόνο στα θετικά της ερωτικής σου ζωής και να αγνοήσεις ότι αρνητικό υπάρχει. Όσο πιο θετικά αισθάνεσαι μέσα σου τώρα, τόσο καλύτερη και πιο οικεία θα είναι η σχέση με τον αγαπημένο σου. Ο τρόπος που θα μειώνετε το στρες με αυτόν που αγαπάς μπορεί να είναι διασκεδαστική. Βρες τρόπους για να το κάνεις καθημερινή ρουτίνα!

Υδροχόος

Ακόμα κι αν έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις να ζήσεις στην ερωτική σου ζωή, αν αφιερώσεις χρόνο για να σκεφτείς τον τρόπο που θα το μεταφέρεις στον εραστή σου, δε θα σε βλάψει καθόλου. Μπορεί να κινδυνεύεις να αποκαλύψεις πρόωρα το όραμά σου για το μέλλον. Αφιερώνοντας χρόνο για να βεβαιωθείς ότι είναι εφικτά και ρεαλιστικά, θα αποφύγεις τη σύγχυση και την απογοήτευση αργότερα.

Ιχθύες

Ακόμα κι αν είσαι απόλυτα βέβαιη ότι γνωρίζεις τι είναι καλύτερο για τον εραστή σου, είναι απαραίτητο να τον υποστηρίζεις αντί να τον πιέζεις. Μπορεί να έχεις έντονες επιφυλάξεις για τον τρόπο που λειτουργεί το ταίρι σου Όμως το να είσαι αρνητική ή αποθαρρυντική μπορεί να φέρει προβλήματα. Για αυτό συμπεριφέρσου σωστά και σοφά. Να είσαι ευγενική στις παρατηρήσεις σου και ν’ ακολουθήσεις το ρεύμα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments