Ελλάδα

Διεύθυνση Αλλοδαπών κορωνοϊός: Κλείνει λόγω θετικού κρούσματος σε υπάλληλο

Διεύθυνση Αλλοδαπών κορωνοϊός: Κλείνει λόγω θετικού κρούσματος σε υπάλληλο
Διεύθυνση Αλλοδαπών κορωνοϊός: Κλειστή θα παραμείνει η υπηρεσία λόγω θετικού κρούσματος. Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι.

Ακόμα μια υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή λόγω κορωνοϊού. Η Διεύθυνση Αλλοδαπών και μετανάστευσης Αθηνών Α΄που βρίσκεται επί των οδών Πέτρου Ράλλη και Σαλαμινίας θα παραμείνει κλειστή μετά τον εντοπισμό δύο θετικών κρουσμάτων ανάμεσα σε υπαλλήλους.

Όπως καταγγέλλουν στο newsit.gr συνάδελφοί του, η υπηρεσία μέχρι και πριν από λίγη ώρα εξακολουθούσε να παραμένει ανοιχτή εξυπηρετώντας εκατοντάδες μετανάστες, ωστόσο μετά τις αντιδράσεις των υπαλλήλων και τις εντολές του ΕΟΔΥ κατεβάζει ρολά για τις επόμενες δυο ημέρες.

Η υπηρεσία καθημερινά εξυπηρετεί 200 μετανάστες

“Ο συνάδελφος μέχρι προχθές ερχόταν κανονικά στην υπηρεσία του. Είχε κάνει τεστ κορονοϊού και περίμενε τ αποτελέσματα. Χθες μάθαμε πως ήταν θετικός και μέχρι πριν από λίγη ώρα, όλοι συμπεριφερόντουσαν λες και δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Εμείς εδώ καθημερινά εξυπηρετούμε τουλάχιστον 200 μετανάστες ποιος μας εγγυάται ότι όλα είναι εντάξει. Κι αν κολλήσουμε κι εμείς τι γίνεται μετά; Μετά τις εντολές του ΕΟΔΥ και τις έντονες αντιδράσεις μας, μας ανακοινώθηκε ότι η υπηρεσία θα παραμείνει κλειστά αύριο και μεθαύριο και πως την Παρασκευή θα μας γίνου τεστ κορονοϊού. Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχει γίνει καμία ιχνηλάτηση των επαφών του θετικού κρούσματος εδώ στην υπηρεσία, όπως και καμία απολύμανση”.

Αυτό είναι το δεύτερο κατά σειρά κρούσμα κορονοϊού που εντοπίζεται στην συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς το πρώτο είχε βρεθεί τον Αύγουστο όταν υπάλληλος είχε επιστρέψει στην δουλειά του μετά από διακοπές. Η ανησυχία είναι έντονη για την πιθανότητα διασποράς του ιού καθώς ο εργαζόμενος που βρέθηκε θετικός εργαζόταν κανονικά μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Τρεις νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Τρεις νεκροί από κορωνοϊό μέσα σε λίγες ώρες ανέβασαν τον συνολικό αριθμό των θανάτων στους 388. Τελευταίο θύμα ένας 79χρονος από τα Γιαννιτσά ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπανικολάου» και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα ένας 76χρονος, κατέληξε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα. Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου από τις 31 Αυγούστου. Τη ζωή του από το φονικό ιό, έχασε και ένας 90χρονος από τη Βέροια, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τις 21 Σεπτεμβρίου. Ο ηλικιωμένος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, ενώ σημειώνεται ότι στο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται ο γιος του, ο οποίος είναι επίσης θετικός στον κοροναϊό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments