Lifestyle

Αναστασία Γιούσεφ: Μας έστειλε στο Φεγγάρι

Αναστασία Γιούσεφ: Μας έστειλε στο Φεγγάρι
Αναστασία Γιούσεφ: Την απόλαυσαν οι Βολιώτες.

Τριήμερο γλέντι στο Βόλο με την Αναστασία Γιούσεφ να αναστατώνει τους τυχερούς θαμώνες που βρέθηκαν στο κέντρο διασκέδασης Φεγγάρια Live στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου για να την απολαύσουν. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό, οι επισκέπτες του μαγαζιού ξετρελάθηκαν με το χορό της Αναστασίας η οποία βρήκε τρόπο να αναστατώσει την Περιφέρεια τώρα που στην Αττική ισχύουν τα μέτρα της κυβέρνησης με το κλείσιμο των καταστημάτων στις 12 τα μεσάνυχτα και το “λουκέτο” των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Με το hit της “Αστεράκι μου” στις αποσκευές τις βρέθηκε στο Βόλο και ξεσήκωσε τους θαυμαστές της.

Με απίστευτη σκηνική παρουσία κατέλαβε την πίστα και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη με τις χορευτικές κινήσεις της καθώς τραγουδούσε για τα… αστεράκια της που τη χάζευαν με ανοιχτό το στόμα. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από ένα μήνα περίπου η εκρηκτική χορεύτρια πρωταγωνίστησε  σε διαφήμιση για ενισχυτικό της ανδρικής στύσης και πραγματικά τα σπάει! Όχι φυσικά για την ευφράδεια λόγου, αλλά για τα πλούσια προσόντα της που ξεσηκώνουν τον ανδρικό πληθυσμό.

Και είναι αλήθεια πως μονάχα η Αναστασία θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στη συγκεκριμένη διαφήμιση, αφού όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα «υδραυλικά» τους να αγοράσουν το συγκεκριμένο χάπι. Στη συγκεκριμένη διαφήμιση του φυτικού προϊόντος η η Αναστασία Γιούσεφ φαίνεται πίσω από έναν ηλικιωμένο κύριο, την ώρα που πάει να ζητήσει το συγκεκριμένο προϊόν. Αφού δεν το βρίσκουν, πάνε σε άλλο φαρμακείο και όταν το αγοράζουν η ίδια λέει στην κάμερα πονηρά: «Και τώρα το αστεράκι μου θα γίνει μεγάλο αστέρι…».

Ενώ είχε μιλήσει σε πρωινή εκπομπή του Open και για το φλερτ του Νίκου Βέρτη, στο οποίο όμως δεν υπέκυψε, όπως ανέφερε. «Έχω σπουδάσει οικονομία και διοίκηση κι επίσης έχω κι ένα ταξί. Στο ερωτικό κομμάτι έχω αρκετά ταμπού, είμαι συντηρητική κι ας μη φαίνομαι, δεν κάνω πολλά τρελά κόλπα και περίεργα. Μου έχουν προσφέρει 20.000 ευρώ για να πάω στη Μύκονο σε ένα πάρτι με Άραβες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments