Lifestyle

Μέγκαν Μαρκλ: Έχασε στην τελευταία της δικαστική αψιμαχία

Μέγκαν Μαρκλ: Έχασε στην τελευταία της δικαστική αψιμαχία
Μέγκαν Μαρκλ: Είχε μηνύσει τον εκδοτικό οίκο Associated Newspapers για άρθρα που είχε δημοσιεύσει η Mail on Sunday.

Δικαστική ήττα για τη Μέγκαν Μαρκλ. Η δούκισσα του Σάσεξ, έχασε στην τελευταία της δικαστική αψιμαχία, στο πλαίσιο της μήνυσης που έχει καταθέσει εναντίον βρετανικής ταμπλόιντ, αφού το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου αποφάσισε σήμερα ότι η εφημερίδα θα μπορούσε να συμπεριλάβει λεπτομέρειες από μια βιογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Η Μέγκαν Μαρκλ, σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, είχε μηνύσει τον εκδοτικό οίκο Associated Newspapers για τα άρθρα που είχε δημοσιεύσει η Mail on Sunday πέρυσι, που περιελάμβαναν μέρη μιας χειρόγραφης επιστολής, που είχε στείλει η ίδια στον πατέρα της Τόμας Μαρκλ το 2018.

Ενόψει της δίκης, που αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο, η Mail υποστήριζε πως το ζευγάρι είχε συναινέσει για την έκδοση της βιογραφίας τους “Finding Freedom”, που είχε δημοσιευτεί τον Αύγουστο. Οι συνήγοροι της εφημερίδας υποστήριξαν ότι αποδείχθηκε πως η Μέγκαν είχε πρόθεση ορισμένες λεπτομέρειες της προσωπικής ζωή της να δημοσιοποιηθούν, μεταξύ αυτών το περιεχόμενο της επιστολής, στο πλαίσιο εκστρατείας σε ΜΜΕ που στόχευε να παρουσιάσει ένα θετικότερο προφίλ της.

Ο Άντονι Ουάιτ, ο δικηγόρος της εφημερίδας, ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου την περασμένη εβδομάδα ότι ορισμένες προσωπικές πληροφορίες στη βιογραφία του 36χρονου Χάρι και της 39χρονης Μέγκαν θα μπορούσαν να έχουν προέλθει από το ίδιο το ζευγάρι ή κοντινούς φίλους του που είχαν την άδεια να τις διαρρεύσουν. Το βιβλίο δείχνει ότι «γράφτηκε με την ευρεία συνεργασία τους», επισήμανε ο δικηγόρος.

Πιρς Μόργκαν κατά Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Eν τω μεταξύ, το πριγκιπικό ζεύγος έβαλε, για ακόμα μία φορά, στο στόχαστρό του ο Πιρς Μόργκαν. Αυτή τη φορά για τη συμφωνία που έκανε το ζευγάρι με το Netflix, η οποία υπολογίζεται στα 150 εκατ. δολάρια. Μιλώντας στη στήλη του στην Mail Online, ο Πιρς είπε: «Πώς θα μπορούσε κανείς να αισθανθεί “έμπνευση” από την “αυθεντικότητα, την αισιοδοξία και την ηγετική ικανότητα” της Μέγκαν και του Χάρι, δεδομένου ότι έχουν περάσει τα τελευταία δύο χρόνια γκρινιάζοντας, παραιτούμενοι, να ζουν από πλούσιους και να κηρύττουν την ισότητα από τη θέση του υπέρτατου ελιτισμού;».

Στη συνέχεια, ο Πιρς πρόσθεσε ότι η τεράστια αμοιβή που φέρεται να λαμβάνει το ζευγάρι είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, καθώς επέμεινε ότι η εμπειρία των δύο στον τομέα της παραγωγής θα μπορούσε να «γραφεί στο πίσω μέρος ενός γραμματοσήμου». «Ολόκληρο το κοινό βιογραφικό τους θα έγραφε κάτι σαν: “Η Μέγκαν είναι ένα γλυκό κορίτσι που κρατούσε τη βαλίτσα στο ‘Deal or No Deal’ και ηθοποιός στο ‘Suits’, ένα σήριαλ του Καναδά. Και ο Χάρι έδειξε την υποκριτική του ικανότητα σε μερικά βίντεο που γύρισε στην καραντίνα του lockdown» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments