Lifestyle

Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον: Δε λέει «όχι» σε υπερήρωα της Marvel

Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον: Δε λέει «όχι» σε υπερήρωα της Marvel
Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον: «Υπάρχουν χαρακτήρες για τους οποίους δεν έχει γίνει ακόμη αναφορά ή δεν έχουν αναπτυχθεί ή δεν έχουν εμφανιστεί σε καμία ταινία» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Έτοιμος να μπει στην ομάδα των υπερηρώων της Marvel Cinematic Universe δηλώνει ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον (John David Washington). Ο 36χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Tenet» και μίλησε στο Nerd Reactor στη διάρκεια προώθησης της ταινίας.

Όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο υπερήρωας που θα ήθελε να υποδυθεί ο Τζον είπε:

«Θέλω να πω, υπάρχουν τόσοι πολλοί. Νομίζω ότι εξαρτάται από ποιος θα είναι, ποιος σκηνοθέτης θα θέλει να το κάνει μαζί μου. Θα δούμε. Θέλω να είμαι ανοιχτός. Δεν θέλω να με βάλω σε καλούπια. Ίσως υπάρχουν χαρακτήρες για τους οποίους δεν έχει γίνει ακόμη αναφορά ή δεν έχουν αναπτυχθεί ή δεν έχουν εμφανιστεί σε καμία ταινία. Θα ήθελα να δω τι θα μου πρότειναν, αν γίνει ποτέ».

Λίγα λόγια για το «Tenet» που πρωταγωνιστεί:

Το “Tenet” είναι μία επερχόμενη κατασκοπευτική ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν. Πρωταγωνιστούν Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, Ρόμπερτ Πάτινσον, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Ντίμπλε Καπάντια, Μάικλ Κέιν και Κένεθ Μπράνα. Η διανομή άρχισε τον Μάρτιο του 2019 και τα γυρίσματα έλαβαν χώρα σε Δανία, Εσθονία, Ινδία, Ιταλία, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες αρχίζοντας από τον Μάιο του 2019. Ο κινηματογραφιστής Χόιτε φαν Χοϊτέμα χρησιμοποίησε φιλμ 70mm και IMAX.

Η ταινία, μετά από αρκετές αναβολές, κυκλοφόρησε στις 26 Αυγούστου 2020. Ένας πράκτορας της CIA αναλαμβάνει μια άκρως μυστική αποστολή για να σώσει τον κόσμο από τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Γνωρίζει όμως μόνον ότι η απειλή έχει να κάνει με τη λέξη Tenet και την «αντιστροφή του χρόνου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments