Ελλάδα

Σύμβουλος υπουργού παίκτης του “Big Brother”

Σύμβουλος υπουργού παίκτης του “Big Brother”
Ο πολιτικός κόσμος της χώρας εδώ και δεκαετίες δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει.

Μια απίστευτη αποκάλυψη έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστές πολιτικό στέλεχος της κυβέρνησης και παίκτη του ριάλιτι παιχνιδιού Big Brother. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso ο πολιτικός κόσμος της χώρας εδώ και δεκαετίες δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει (δυσάρεστα) με λάθη, αστοχίες σκάνδαλα, παραλείψεις και χίλια δυο στραβά! Κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας έβλεπαν σκάνδαλα αναφορικά με επιλογές/προσλήψεις συνεργατών, υπουργών, υφυπουργών, γενικών γραμματέων υπουργείων που με προκλητικό για την κοινή γνώμη τρόπο “τρύπωναν” στα γραφεία με παχυλές αμοιβές και ισχνές υπηρεσίες.

Η είδηση όμως που, βγάζει σήμερα η εφημερίδα δεν έχει προηγούμενο. Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν το γύρο των υπουργικών γραφείων κάνει η απίστευτη αλλά πέρα για πέρα αληθινή είδηση για μέλος της κυβέρνησης το οποίο παραλίγο να προσλάβει ως σύμβουλο-συνεργάτη παίκτη του Big Brother ο οποίος αποχώρησε προ ημερών από το σπίτι του “Μεγάλου αδερφού”. Στην αρχή άπαντες νόμιζαν πως επρόκειτο για αστείο αλλά στη συνέχεια διαπίστωσαν πως πράγματι ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστεί με παίκτη του άγριου reality του Σκάι, που από την πρώτη ημέρα προβολής του έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Προφανώς το κυβερνητικό στέλεχος, αναφέρει η εφημερίδα, με τη φαεινή του ιδέα έχει παρεξηγήσει την έννοια του επιτελικού κράτους και δεν έχει συναίσθηση και που βρίσκεται και ποιος είναι ο ρόλος του. Γιατί σαφέστατα ο ρόλος του δεν είναι να μεταφέρει την τηλεοπτική μπόχα στο γραφείο του, αδιαφορώντας προκλητικά τόσο για το σάλο που θα προκαλούσε η απόφασή του να προσλάβει παίκτη του Big Brother όσο και για το γεγονός ότι το σκάνδαλο με trash συνταγή θα έπληττε ανεπανόρθωτα την εικόνα της κυβέρνησης.

Στην λίστα των παικτών που έχουν αποχωρήσει από το ριάλιτι συγκαταλέγεται και ο 37χρονος ομοφυλόφιλος ακτιβιστής Νικόλας Παπαπαύλου, ο 26χρονος κτηνοτρόφος Νίκος Ζέκος, η 53χρονη Κύπρια Βασιλική Χάνου, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ο οποίος πετάχτηκε από την παραγωγή του παιχνιδιού για τις αδιανόητες δηλώσεις του περί “βιασμού” και ο 24χρονος Τζέι Πρόνταν από το Μπαγκλαντές. Όλοι οι παραπάνω σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα ήταν οι εν δυνάμει υποψήφιοι για τη θέση συμβούλου σε υπουργικό γραφείο της κυβέρνησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments