Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη: Αυτή είναι η ερώτηση των δημοσιογράφων που την ενοχλεί

Κατερίνα Στικούδη: Αυτή είναι η ερώτηση των δημοσιογράφων που την ενοχλεί
Κατερίνα Στικούδη: Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ποια ερώτηση των δημοσιογράφων βρίσκει περισσότερο ενοχλητική.

Στην ενότητα της εκπομπής του «Love it» η Κατερίνα Στικούδη κλήθηκε να απαντήσει σε δέκα ερωτήσεις  τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, η καλλονή παρουσιάστρια του «My Style Rocks», δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα όσα ρωτήθηκε, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και ποια είναι η ερώτηση που της κάνουν οι δημοσιογράφοι και την ενοχλεί.

«Με ενοχλεί πολύ όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι πότε θα κάνω παιδάκι. Από τα είκοσί μου με ρωτούν και θεωρώ ότι είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό για να το δηλώσω», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα απάντησε μεταξύ άλλων το εξής: «Έχω πει ένα τραγούδι πιο παλιά και τώρα που το ακούω, δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Όμως θυμάμαι δεν είχαμε κάνει video clip, οπότε είναι σα να σώθηκε η φάση» ενώ όσο για το αν είχε ακατάλληλους συνεργάτες στο παρελθόν, ξεκαθάρισε πως αυτό είναι πιθανό να είχε συμβεί. «Ίσως είχα στο παρελθόν συνεργάτες που μου έδιναν λάθος συμβουλές αλλά πάντα φιλτράρω καλά αυτά που μου λέει ο άλλος, θα με προβληματίσει, θα το σκεφτώ αλλά πάντα οι επιλογές θα είναι δικές μου».

«Δεν συνηθίζω να σβήνω σχόλια από το Instagram, ακόμα κι αν είναι αρνητικά. Εκτός αν είναι κάτι που προσβάλλει την οικογένειά μου ή κάποιον άλλον. Η μητέρα μου με έχει συμβουλεύσει να κάνω ότι νιώθω και αισθάνομαι δίχως να με νοιάζει τι μου λένε οι άλλοι τόσο στα επαγγελματικά μου όσο και στα προσωπικά μου», τόνισε αναφορικά με το προφίλ της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Θυμίζουμε πως η Ελληνίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, παρουσιάστρια, μοντέλο, επιχειρηματίας και πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον χώρο του θεάματος, το 2005, παίρνοντας μέρος στα ελληνικά καλλιστεία όπου εξελέγη Μις Ελλάς. Έπειτα, εκπροσώπησε τη χώρα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, κάνοντας κυρίως φωτογραφήσεις για περιοδικά. Τη σεζόν 2005 – 2006 έκανε κάποιες εμφανίσεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Έρωτας» ενώ την ίδια σεζόν ήταν συμπαρουσιάστρια των Θέμη Μάλλη και Ελεάννας Τρυφίδου στην πρωινή lifestyle εκπομπή «La Sousourela», κάνοντας έτσι το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments